Verhalen vertellen met Steller

Ik heb zitten spelen met een mooie app: Steller (www.steller.co).

Hier vind je het resultaat: https://steller.co/stories/359098864956867620. Een verhaal over Istanbul. Ik heb speciaal mijn favoriete foto’s op mijn iPhone gezet zodat ik ze kon gebruiken.

Steller doet ergens aan Tumbler denken. Je kunt er heel makkelijk prachtige verhalen mee vertellen, met foto’s, teksten, videootjes, quotes.

Het format is beperkt in layout. Dat is het fijne en het jammere.

Fijn, omdat je makkelijk mooie verhalen kunt vertellen zonder dat je hoeft te kunnen programmeren.

Maar jammer, omdat het toch een beetje eenheidsworst wordt.

Maar wel mooie, prachtig vormgegeven, slimme eenheidsworst!

Het leuke van restricties is ook weer de uitdaging. Het tóch je eigen look en feel geven!

En het vraagt alsnog een heel sterk talent in verhalen vertellen!

Ook erg geschikt voor gedichten…ik kijk naar jou, Annelies, Jacob Jan.

De app is volgens mij alleen op de iPhone te krijgen, helaas:
http://appstore.com/steller.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
13 oktober 2014 om 10:59

leuk ga ik opzoeken, wilde ik schrijven, toen zag ik de laatste regel, best wel jammer! Maar tegelijk weer een reminder voor meer ruimte voor jouw content op mijn Turkije blog. In Novembera ik er eindelijk weer iedere dag voor zitten, zowel voor het boek met naNoWriMo (werktitel The rewarding past, over mijn wederwaardigheden in Turkije, als voor de blog – dus als het mag komt er binnenkort weer een stukje van jezelf – maar dna in het Engels – jouw kant op

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.