Terug

vakantiehuis“Hee, hallo! Wat leuk, zo maar hier in de supermarkt!”

“Ja klopt! Weer terug!”

….

“Nee, bijna 8 jaar. Ja de tijd vliegt he?”

“Oh! Dáár! Ja, daar ook even weggeweest. Maar geen 8 jaar! …dag of 10 offline geweest denk ik?”

“Nee beviel eigenlijk wel hoor. Niet gemist. Had geen internet de eerste dagen en daarna dacht ik: wel lekker zo. Alleen Instagram, dat miste ik een beetje.”

“Of ik niet geschreven heb? Jawel, jawel, heb mezelf een vakantieschrijfprojectje gegeven met 7 thema’s. “Zon”, en zo, weet je wel? Lekker beetje schrijven voor mezelf. En zelf nog een blog post getikt, zoveel inspiratie. Marketing is overal he, dat zet me dan weer aan het denken en schrijven.”

“Oh…nou…tsja. Weet ik nog niet. Ze werden vrij persoonlijk, die schrijfsels van mij. Soort mijmeringen. Of mensen daar nou op zitten te wachten. En of ik daar nou op zit te wachten, mwah.”

“Ja, denk het wel, gewoon weer iedere dag. Waarom niet he? Mooie hobby! Lekker creatief ook, zo’n momentje op de dag, beetje reflectie en zo.

Maar jij dan?

Blog jij nog?”

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

10 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carel de Mariantwoord
18 augustus 2014 om 15:04

welkom terug!

Elja Daaeantwoord
18 augustus 2014 om 21:09
– Antwoord aan: Carel de Mari

Dankjewel Carel!

Paulantwoord
17 augustus 2014 om 13:38

Ik heb je gemist Elja, maar kan best aan een lagere frequentie van stukjes wennen hoor! Dus ga lekker door met schrijven, off- of online.

Elja Daaeantwoord
17 augustus 2014 om 16:41
– Antwoord aan: Paul

Wat lief Paul!! Ik mis jou ook hoor, je krijgt toch een band met mensen die je iedere dag ‘spreekt’ he?!! 🙂 Ik ga gewoon dagelijks door, denk ik. Het is me goed bevallen de laatste jaren. Ook vanwege het contact juist!

Charlotte Meindersmaantwoord
17 augustus 2014 om 10:19

Welkom terug! Je werd gemist.

Elja Daaeantwoord
17 augustus 2014 om 16:40
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Ah wat lief Charlotte! Dankjewel! Ik miste jou en alle tweeps, peeps, bloggers en iedereen ook! En jouw Instagramfeed!!

Raymond Snijdersantwoord
17 augustus 2014 om 10:10

Welkom terug! En goed van je dat je 10 dagen niet geblogd hebt! (nou ja, bijna dan) want het is een veel grotere prestatie om niet te bloggen dan wel, weet ik inmiddels uit ervaring. Het beste wat ik met mezelf kon afspreken was om onregelmatig te bloggen en zelfs dat kwam neer op om de dag (hoezo onregelmatig) 🙂

Enne, je moet bloggen op een manier waar jezelf op zit te wachten he? Dat hebben we toch vaak genoeg anderen geadviseerd en ik vermoed dat het ook op jou van toepassing is 🙂

Elja Daaeantwoord
17 augustus 2014 om 16:40
– Antwoord aan: Raymond Snijders

Om de dag vind ik voor jou niet zo heeeeel onregelmatig meneer Snijders! Ik heb wel lekker offline geblogd, ik dacht, waarom zou ik het niet doen? Maar zonder de druk. Ik heb niet iedere dag geschreven maar wel 7 stukjes afgeleverd voor mezelf. Heel kort. Het format ontwikkelde zich vanzelf. Wel leuk, beetje voor de lol schrijven zonder dat het online hoefde.

Peter Pellenaarsantwoord
17 augustus 2014 om 09:56

Het waren 10 lange dagen…

Elja Daaeantwoord
17 augustus 2014 om 16:39
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Wat lief Peter! Ik heb jou en jullie ook gemist!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.