Raadgever

Ik word er angstig van, ja.

Zo angstig dat ik net een tweet en een bericht heb gedelete.

Grappig hoe groot de invloed van nieuwsberichten is en de dreiging die er van uit gaat.

Laf is het van mij.

Angst is een slechte raadgever – of een goede.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
7 juni 2013 om 08:20

Angst is van oorsprong genetisch een raadgever om te kunnen overleven Elja, en voorzichtigheid is nou eenmaal geboden in roerige én on roerige tijden. Ik vind jou niet laf. Laat de zogenaamde want best comfortabele dapperheid maar lekker over aan anderen wat minder dicht bij het vuur.
Ik krijg inmiddels ook info via de mail ipv via twitter of Facebook met het verzoek of ik die wil verspreiden, en ook al zal ik voor Nederlandse begrippen veel retweeten of publiceren op Social Media, er zijn ook dingen/berichten die ik niet doe.
En gezien de ontwikkelingen (er zijn mensen gearresteerd die wifi codes hebben doorgegeven via twitter) hou ik het helemáál niet voor on mogelijk als er eens een keer komt dat ik bij entree van het land een extra body search krijg om me te intimideren, simpelweg omdat er een notitie naast mijn naam komt te staan #supportervansubversief etc.
We zullen zien.
Sterkte en nogmaals ik vind je niet laf!

Elly Kassenaarantwoord
6 juni 2013 om 22:42

Nee, ik vind jou niet laf. Je bent ook moeder, wil je kinderen beschermen. Je man werkt daar. Mag je aub angst hebben. Wat jij volgens mij altijd doet, is bij jezelf blijven. Ik hoop dat dat je nu ook lukt, dan kun je je intuitie volgen. Hopelijk wordt het snel weer rustig bij jullie. Heel veel sterkte met alles.

Jacob Jan Voermanantwoord
6 juni 2013 om 18:00

zo mooi hoe je steeds naar jezelf gaat, jezelf bevraagt. zo blijf je erg dicht bij de kern.

Jacob Jan Voermanantwoord
6 juni 2013 om 17:59

Wat Marloes zei: Angst is niet altijd een slechte raadgever. Misschien hele juiste intuïtie. Je bent namelijk ook nog moeder van kwetsbare kinders.
Ik vind je niet laf, maar moedig.

Peter Pellenaarsantwoord
6 juni 2013 om 15:25

Het ligt er maar net aan wat jou deed besluiten de tweet en bericht te verwijderen. De veronderstelde risico’s die je neemt horen in overeenstemming te zijn met de strijd die je denkt te voeren. Op z’n tijd voorzichtigheid in acht nemen en/of afstand nemen kan geen kwaad. Een nieuwe tweet of bericht is zo weer geplaatst wanneer je het juiste overzicht hebt.
Laat je niet gek maken, Elja.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.