Nieuwe goals, zelfde purpose

Heb het hele ‘goals’ en ‘roles’ verhaal vanochtend nog eens opgeschreven en het ziet er anders uit. Geinspireerd door het werk aan mijn boek, waarvoor ik gedwongen wordt mijn ideeen logisch in te delen in een logische inhoudsopgave, heb ik dat ook opnieuw gedaan voor mijn rollen en doelen.

Of misschien is het omdat ik mezelf ook beter leer kennen? Of omdat ik uit mijn oude omgeving ben gestapt en opnieuw moet evalueren wat eigenlijk belangrijk is? Of omdat mijn nieuwe plannen concreter worden?

Hoe dan ook, denk dat deze nieuwe rollen en doelen op een wat hoger niveau liggen dan mijn dagelijkse werk. Zodat ik daar actie op kan ondernemen, los van wat ik al doe in het kader van iedere-dag. Ik denk dat het rust geeft, om te weten wat je wilt bereiken en waar je aan wilt werken, wat je anders of beter wilt doen.

En ik hoop ook dat het helpt om bewuster om te gaan met tijd!

[voor uitleg: n.a.v. dit verhaal mijn doelen en rollen op geschreven, maar later pas mijn ‘purpose’ gevonden, en die vertaling niet helemaal gemaakt. Verkeerde volgorde eigenlijk. Ik wil toewerken naar een ‘systeem’ waarin ik naast mijn werk iedere week actie onderneem om aan mijn andere rollen en doelen te voldoen, die verder liggen, groter zijn. Van plannen op het gebied van ondernemen, tot mijn eigen gezondheid en wat goed is voor mijn kinderen, tot hoe ik omga met vrienden en familie.]

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
21 oktober 2012 om 19:14

Knap hoor, dat je je *goals en roles verhaal* kan opschrijven!
Naar aanleiding van een open brief aan mij, gaat mss een serie worden, schrok ik van mezelf 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.