Niet iedere dag feest

Het is niet iedere dag feest, zei het gezegde. Nu was het vandaag eigenlijk wél feest* maar ik doel dan ook meer op het bloggen. Ik weet niet hoe ik het deed, hoor, iedere dag. Wat moet ik NU weer zeggen??

Dat gezegd hebbende ben ik behoorlijk trots op mijn artikel van gisteren. Maar daar heb ik dan ook minimaal 2 uur aan zitten schrijven, terwijl mijn echtgenoot zich dood verveelde naast me op de bank. Dus ik weet niet of dat handig was.

Nu is hij even met onze kinderen bezig. Snel snel snel nog een blogje tikken. Over helemaal niets.

Het is niet iedere dag blogfeest mensen.

PS De foto heeft niets met het feestthema te maken maar ik vind hem zo goed gelukt dus alsjeblieft.

* uitgeslapen+ lunch met moeder en zoon+ aan mijn moeder opnieuw bewezen dat ik technisch ben+ geborreld met man, vader en stiefmoeder+ de nieuwe wc-bril zit er op+ … dat durf ik best wel een feest te noemen!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.