#mijnmoment 2013 was een heel stil moment (teaser)

henkjan_eljaDe jaarlijkse mail van Henk-Jan in mijn inbox. Over zijn geweldige project: mijnmoment. Waar ik aan mee mag doen. Yay!

Bekentenis: ik heb het eerste jaar dat hij me betrokken heeft bij mijnmoment, gemist. De mail was in mijn spam terecht gekomen en ik zag het pas toen het januari was. Het was toen vooral mijn ego dat het jammer vond.

Inmiddels weet ik dat het mooie wat ik daarmee echt gemist heb, Henk-Jan zelf is. Die heb ik pas het jaar daarna beter leren kennen.

Die man maakt mooie dingen.

En hij kent heel veel bijzondere, leuke mensen. Omdat hij dat zelf ook is, he.

Hoe dan ook.

Ik las zijn mail en ik wist meteen wat mijn moment was, dit jaar.

Het is nog maar zo’n anderhalve week geleden. Zoiets. Misschien 2.

Ik heb het jullie niet verteld.

Ik heb het bijna niemand verteld, namelijk.

Dit is een teaser he dus ik ga het nu niet vertellen natuurlijk!

boo

Ik kan alleen maar zeggen dat het geen grootse gebeurtenis was.

Het was niet de dag dat Frankwatching Webinars live ging. Of de dag dat ik mijn eerste webinarinschrijving de mailbox in zag schuiven.

Of de dag dat ik vanaf Chicago O’Hare terug reed naar mijn oude wijk, voor het eerst sinds we vertrokken waren naar Turkije. Het was ook niet de dag, vlak daarna, dat ik opeens in een ambulance zat met mijn vriendin C. op weg naar het ziekenhuis.

Ook niet 4th of July.

Als vanouds met vrienden in Evanston langs de kant van de weg zittend, kijkend naar de optocht. Ook niet de traditionele vuurwerkavond vanaf het strand de avond daarvoor.

Het waren niet de vele zakelijke OS!M’s die ik heb gehad. Niet mijn verjaardag die ik fijn in Nederland heb gevierd. Niet het bezoek van familie en vrienden. Niet de dag dat ik voor het eerst iets overhield aan mijn nieuwe business. Niet het gesprek met een geweldige, inspirerend klant voor wie ik later een blogworkshop heb mogen geven.

Het was niet eens de dag dat mijn boek in de winkels lag. Hoewel dat wel heel gaaf was en een dream come true.

Het moment vond niet plaats tijdens een van de leuke maar soms heftige gesprekken het afgelopen jaar met vrienden, familie en collega’s. Het was niet een van de vele momenten dat ik genoot van mijn gezin. Niet mijn geweldige ervaring tijdens een fotocursus in februari of onze geweldige trip naar Cappadocië en Catal Höyük.

Het is zelfs niet het overlijden van Oude Opa.

Het was een heel stil moment.

Een inzicht. Plotseling. In bed. In het donker. Pas geleden.

Sindsdien is alles anders.

Dát moment ga ik aan Henk Jan sturen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

9 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Sonja Broekhuizenantwoord
13 december 2013 om 07:29

ik zie er naar uit

Elja Daaeantwoord
13 december 2013 om 07:35
– Antwoord aan: Sonja Broekhuizen

Dankjewel Sonja! Ik zag gisteren een tweet van je voorbij komen, maakte indruk. Iets over genieten van de dag. Niet gereageerd of geretweet maar wel ter harte genomen!

Jacob Jan Voermanantwoord
12 december 2013 om 16:35

wat een trailer! als de film ook zo mooi is …

Elja Daaeantwoord
13 december 2013 om 07:34
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Ik weet niet wanneer de film komt eigenlijk, jij?

Jacob Jan Voerman
13 december 2013 om 15:48
– Antwoord aan: Elja Daae

oh, die!
Nee, geen idee.
Maar ik bedoelde het eigenlijk als metafoor voor jouw teaser en blog. 🙂

Hendrik-Janantwoord
11 december 2013 om 22:36

Ik ben benieuwd. En leuk dat je ons dat moment even laat meemaken!

Elja Daaeantwoord
13 december 2013 om 07:34
– Antwoord aan: Hendrik-Jan

Thanks HJ!

Peter Pellenaarsantwoord
11 december 2013 om 21:38

Sjips. Dat is nog eens een teaser…

Elja Daaeantwoord
13 december 2013 om 07:34
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Hihi ik kreeg er al een telefoontje over…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.