Met of zonder (niet -)

Mevrouw Daae (spreek uit: Doo) is moe. Heel moe. Techniek, lieve lezer, je kunt niet met en je kunt niet zonder. Zeker niet in mijn business.

Ik wil een betere, snellere, stabielere internetverbinding (1) en techniek die het gewoon ALTIJD doet (2). Dus. Bedankt.

Oh ja, en liever geen uitval van elektriciteit (want modem werkt op elektriciteit), dank.

En ook geen overheid die at random sites blokkeert. Dank. Ook al is dit nog niet heel erg gebeurd behalve dan dat vimeo er laatst tijdelijk uit lag, de dreiging hangt boven mijn hoofd als dat beroemde zwaard.

*grote zucht*

Maar verder gaat het goed.

En ik schreef gisteren een artikeltje voor Henk-Jan. Omdat hij zo leuk is en me precies de juiste vraag stelde en ik in 10 minuten een antwoord had. Hier staat het hier staat het hier staat het.

En nu ga ik een kop thee maken en wachten op het telefoontje van de helpdesk om te horen dat het echt aan hen ligt want dat doet het. En ondertussen ga ik doen alsof ik heel relaxed ben door een boek te lezen. Pfff. As if.

Doeeeoeoeoeoeoeoeoeoeiiii!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
5 februari 2014 om 21:09

Alles goed, mevrouw Doo?

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.