‘Things you never knew you needed’

chips

Things you never knew you needed. Een kleine bloemlezing.

Small batch chips

Chips die gebakken worden ‘one batch at a time’. Uhuh. Dat zijn dan heeeele grote batches, me dunkt. Maar mooi gevonden he?

Jammer dat het totale onzin is en toch wel erg dicht tegen verlakkerij aan ligt, als je het mij vraagt.

genieSponsslippers

Sponsslippers zodat je lopend de vloer schoon kunt maken. Aka de Slipper Genie. Die zijn te koop in de toch vrij serieuze kookwinkel Sur La Table, FYI.

game cardFacebookgameverslaving

Een tegoedbon voor jarigen die verslaafd zijn aan Facebook games. Tsja. Wat moet je er van zeggen? Je kunt er heel wat mensen blij mee maken. Reken maar dat het verkoopt. En wat een mooie manier om als online bedrijf (maker van die games) de offline consument te bereiken! En toch…verantwoord? OK? Doelgroep?

Apple icoonmagneetjes

magnetsMagneetjes in de vorm van apple icoontjes. Toegegeven, ik dacht even dat ik die nodig had. Te leuk. Maar ja. Nog geen 3 dollar? Hmmm. Wie heeft het gemaakt? Waarom is het zo goedkoop? Zouden daar geen rechten op zitten, die icoontjes? Etc.

Complexion care

complexionOftewel, gezichtscreme. Mooi he. “Complexion care”, heet dat bij de Walmart. Vreselijke winkel maar lollig om eens rond te kijken. Wel een beetje pretentieus voor een goedkope, massale winkel als de Walmart, wat mij betreft.

Jumbo koekjes

marshmallowJumbo marshmallow treats. In het kader van: wat kunnen we nog meer verzinnen? We hebben al een smerig zoet chemisch koekje, weet je wat, we maken hem zo groot dat we zeker weten dat mensen er lekker ongezond van worden. Zie ook de verpakking met daarop als aanbeveling in hoofdletters ‘Marshmallow overload’.

PS Die sponsslippers willen jullie van dichtbij zien, he? Hier de grote versie van de foto.

genie

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
7 juli 2013 om 22:49

Idd die slippers LOL

Heini van Bergenantwoord
7 juli 2013 om 07:12

Die slippers had Pippi Langkous ook al

Peter Pellenaarsantwoord
7 juli 2013 om 06:25

Things I know I never need…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.