Lokaal winkelen

dog washIk was op bol.com alle Sinterklaascadeautjes aan het bestellen. En op V&D.nl de nieuwe broeken voor T. En de nieuwe jas voor J. En de pyama’s voor J.

En toen dacht ik: wacht eens even.

Misschien hebben ze hier om de hoek ook Minecraft Lego?

Ik kan hier in het dorp ook alles vinden! En niet noodzakelijkerwijs voor extreem veel hogere prijzen.

Nu zijn er hier en daar een paar verlaten winkelmandjes, online. 😉

Lokaal winkelen, ik vind dat het belangrijk is. Het geld gaat terug de lokale economie in maar belangrijker, ik geloof dat kleine ondernemers het verdienen, die klandizie.

‘Shop local’ was een belangrijke campagne in de VS toen ik daar woonde, maar het geldt natuurlijk net zo goed in Nederland.

Morgen ga ik maar eens een rondje doen op zoek naar Minecraft Lego.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Aleidantwoord
24 november 2014 om 20:37

Voor boodschappen doe ik het niet, dat kost me teveel tijd, maar kop wel bloemen, cadeautjes, nieuwe haren etc zoveel mogelijk lokzal. Kleding voor de kinderen en Des ook, voor mezelf online, nou ja, ben ook duidelijk niet perfect!

Peter Pellenaarsantwoord
24 november 2014 om 07:08

Daar waar het lukt kopen wij nog zoveel mogelijk lokaal. Ook apart bij de slager, bakker, groenteman, drogist, etc. voordat we naar de supermarkt gaan. Kost soms wat meer tijd. Maar ach, so be it.

Elja Daaeantwoord
24 november 2014 om 13:50
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ja ben ik ook mee begonnen, de kaasboer, de slager. Vind het superleuk. En je leert nog eens wat, over kaas, over vlees. Maar moet er wel even de tijd voor nemen!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.