Kunst- en vliegwerk

Je bent eigenlijk relatief heel veel uren klant, als je vliegt, zoals ik vandaag. En eigenlijk heb je ook te maken met de hospality sector (je bent tenslotte te gast?)

En dan gaat het ook nog om hele gecompliceerde dienstverlening: logistiek rondom mensen en bagage, veiligheid, onderhoud, juridische en administratieve regels, mensenstromen.

Als je nagaat hoeveel contactmomenten er zijn, hoeveel verwachtingen, hoeveel dingen er fout kunnen gaan… Dan begrijp je ook hoe lastig het is, dat vlieggebeuren.

Vandaag was ik onderweg naar Nederland. Er gingen dingen goed. Er gingen dingen fout. Ik was twee keer een beetje bozig. Maar met name niet. En we zijn er, veilig en wel. En de bagage ook.

Dus.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
30 januari 2013 om 21:45

Fijn!

Peter Pellenaarsantwoord
30 januari 2013 om 21:38

Hoi!

Raymond Snijdersantwoord
30 januari 2013 om 19:55

Welkom terug (even) in Nederland! 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.