Inspiratie

lenteSoms lees je op een dag meerdere artikelen die je raken. Dan blijkt maar weer eens hoe mooi de blogwereld is, waar je gratis en voor niets geraakt kunt worden, zonder dat degene die je dat stukje inspiratie geeft er iets voor terugverlangt. Het is iets moois, die online wereld, wat sommige mensen ook zeggen.

Ik las dit artikel: The girl who saw through the illusions en vroeg me af wat mijn ‘gems’ eigenlijk zijn.

En ik las dit artikel: The ultimate guide to a personal manifesto. Het is eigenlijk geen ultimate guide. Het is gewoon een personal manifesto. Stukjes ervan zouden het mijne kunnen zijn.

Stof tot nadenken.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
7 februari 2015 om 11:50

Bij het stuk van Leo Babauta bleef ik toch zitten met het gevoel dat ‘The girl’ een nieuwe ‘gem’ had geïntroduceerd…:
“She would go about her day, enjoying herself, and trying to make the world a better place.”

Elja Daaeantwoord
9 februari 2015 om 13:52
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ha, wat grappig dat je dat zegt. Iets aan het stuk zat mij ook dwars. Ik denk dat het dat was. Terwijl ik het idee verder zo spot-on vind. Maar voor je het weet ben je zo’ betweterig type dat het altijd beter weet, dat is dan je nieuwe gem inderdaad…

Peter Pellenaars
11 februari 2015 om 22:02
– Antwoord aan: Elja Daae

Dat is precies waar ik aan dacht. Ik zie iemand voor me die uitstraalt overal ‘boven te staan’. Iets wat ik misschien nog wel erger vind.

Elja Daae
12 februari 2015 om 17:11
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Maar meestal schrijft hij niet echt zo, vind je niet? Meestal schrijft hij juist vanuit zichzelf als mens dat dingen uitprobeert en faalt.

Peter Pellenaars
15 februari 2015 om 17:52
– Antwoord aan: Elja Daae

Klopt. In die zin is het inderdaad een afwijkend stuk. Misschien zit hij met z’n gedachten ergens anders. Hij is druk bezig geweest met fundraising voor een nieuw boek (heb ik besteld) en onlangs is ook z’n vader overleden. Het zou zo maar allemaal mee kunnen spelen.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.