Het idee van gelezen worden

 

 Ik weet niet wat het is, met mij.

Er gebeurt iets en BOEM het moet hier verschijnen, het moet er uit, dit blog op.

De helende kracht van bloggen?

Het moet wel live worden gezet. Het moet op de site. Als het niet gepubliceerd is, werkt het niet.

Het gaat er niet om dat het gelezen wordt. Het gaat om het idee van gelezen worden. Om gelezen kunnen worden. 

Als ik niet op ‘publiceer’ klik, blijft hetgeen ik kwijt wil etteren als een ontstoken wond. Etteren in mijn hoofd. 

Het moet áf.

Het moet live.

Het is een noodzakelijk medicijn tegen de waan van de dag. Maar alleen als het af is. 

Alleen als jij het kunt lezen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
18 april 2015 om 17:58

Grappig want zoooo totaal herkenbaar, 100%, dus ik ga het niet herhalen…. alleen ergens is er na flink lang iedere dg of toch zeker bijna, iets veranderd, mogelijk alleen maar met oververmoeidheid te maken nheeft hoor, maar ik heb het zijn gang laten gaan, het experiement van het niet-schrijven de vrije teugel gegeven, maar ik kan me het gevoel wat je beschrijft nog totaal voor de geest halen, wat zeg ik, in mijn lichaam voelen, letterlijk. Heel leuk. dat fenomeen van schrijfdrang in combi met post drang, want dan is het pas echt uit mijn systeem – gááf- en gaaf beschreven ook

en deze kwam nu net pas binnen, met vertraging, ik zie al weer een volgende op je blog staan, die ga ik lekker even lezen, over boris – vd ham denk ik – want ik heb het nog niet gelezen
Dág, en fijn weekend

PS: is je ‘Home’ button inene weg, of ligt dat aan mij – lukte efkes niet om trug te keren … naja hoeft ook niet, ik loop wel een rondje

Elja Daaeantwoord
21 april 2015 om 19:14
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ik weet niet of de home button weg is???? Ik ga het checken!

Carolien Geurtsen
22 april 2015 om 09:18
– Antwoord aan: Elja Daae

je naam lijkt je home butto te zijn – denklijk of misschienis dit altijd al zo geweest maar was ik het vergeten en even de weg kwijt ;-))

Elja Daae
22 april 2015 om 21:08
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ik zie het ook, ja! Misschien was het eerst nog niet zo, in min oude thema, dat er toen ‘home’ stond?

Carolien Geurtsen
23 april 2015 om 08:27
– Antwoord aan: Elja Daae

volgens mij is dat het inderdaad verder no problem, ik vind het juist wel mooi zo, en ik moet het al tientallen keren aangeklikt hebben en inene efkes de weg kwijt 😉 E.T. looking for ‘home’;-))

Fijne dag!

Peter Pellenaars
2 mei 2015 om 18:04
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Er staat nog steeds ‘home’ vermeld:

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.