gratis kennis over social media

Voor niets gaat de zon op, zegt men. En dat is gelukkig ook echt zo. Net als je echt helemaal gratis je kennis op het gebied van online content en social media content kunt bijspijkeren via deze website. Dus neem een kijkje op dit blog, volg mijn gratis blogcursus, schrijf je in voor een nieuwsbrief of kom kijken in de Facebookgroep. Ik zie je wel verschijnen …

Online en zo: nieuwsbrief met online marketing & social media tips

In de tweewekelijkse nieuwsbrief die ik verstuur deel ik tips, zet ik je aan het denken en geef ik je nieuwe inspiratie voor je online marketingplannen.

>> Schrijf je in voor Elja’s nieuwsbrief

Bloggen als een pro: gratis online blogcursus

Helemaal gratis en voor niets, een online blogcursus met video’s, artikelen en natuurlijk (vrijwillige) opdrachten. Je krijgt de maandelijkse blognieuwsbrief er meteen bij.

>> Schrijf je in voor de online blogcursus

Het geheim van social media: een nieuwsbrief over mijn nieuwe boek

In de aanloop naar mijn nieuwe boek (planning: voorjaar 2019) over social media laat ik je graag meelezen en -leven. Ik stuur je op onregelmatige basis updates over de voortgang en stel je zo af en toe ook een vraag als input voor het boek.

>> Schrijf je in voor deze nieuwsbrief

Praat met gelijkgestemden: de facebookgroep

Als je me hier tegenkomt of zelfs volgt, ben je niet de enige. In de Facebookgroep kom je de andere mensen tegen die net als jij bezig zijn met social media en online marketing en daar net als jij wel over gedachten willen wisselen.

>> Meld je aan voor de Facebookgroep

Handige downloads op deze site

Af en toe zet ik handige downloads klaar, zoals een plan van aanpak voor iedereen die er over denkt een nieuw bedrijf te beginnen. Of een handige planner voor je eigen projecten.

>> Neem een kijkje bij de gratis downloads

Meer weten?

Als je meer wilt weten, of misschien zelfs wel een workshop wilt volgen over een social media onderwerp, neem dan even een kijkje bij de workshops die ik aanbied. Of neem gewoon direct contact op!