Gewoon, niets om over te bloggen.

Heb ik niet vaak, maar ik heb even helemaal geen inspiratie. Als een soort in het nauw gedreven kat probeert mijn hoofd iets te verzinnen. Van links naar rechts, van voor naar achter, als een stuiterbal stuitert de vraag ‘Waar ga ik over bloggen???’ door mijn hoofd.

Niet over het feit dat ik nog steeds geen nieuwe bankpas heb. Ondanks die hele procedure via Twitter en het directe contact met de juiste desk en een direct emailadres etc etc etc en laatst ook nog drie kwartier op bankkantoor Schiphol. Don’t get me started …

Niet over die veel te enge film van gisteravond die me wakker hield (the day after tomorrow, nee, daar wordt een mens niet blij van hoor!).

Niet over mijn mening over dat hele fiasco op Twitter over dat lied. Pfff. Maar hier heb ik een reactie achtergelaten, mocht je het willen lezen, ik vond het een goed stuk.

Niet over het boek The Happiness Project (dat weten jullie nu wel…saaisaaisaai).

Niet over het feit dat mijn kinderen vakantie hebben en dus de hele dag thuis zijn en dat dat niet handig is voor een thuiswerker als ik, zelfs met oppas erbij.

Niet over mijn boek (dat, even opscheppen, op nr 61 staat! Dankzij jullie, waarschijnlijk. Dank!!)

Niet over plugins en wordpress thema’s waar we het net in #blogpraat over hadden want daar heb ik geen zin in. (sorry)

Niet over het jaloersmakende feit dat ik volgende week naar mijn oude woonplaats vlieg en een hele dag mijn oude vrienden zie en nu al kan huilen bij het idee. Zo blij ben ik. En dat ik voor de tweede keer in een jaar naar de kapper ga. 10 maanden weg en nog steeds verdrietig. Het schiet niet op, nee, dat klopt. Anyway. Ik heb een lange, lange lijst met dingen die ik mee terug moet nemen. En trouwens ook een lange lijst met cadeautjes voor iedereen daar!

Nou. Dus. Ik heb gewoon niets WEL te melden denk ik, vandaag. Ik zit tot over mijn oren in de webinas dus daar zal het wel aan liggen.
Slaap lekker dan maar… 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
23 april 2013 om 12:50

Spannend de kapper , ik duim!

Mary Sjabbensantwoord
22 april 2013 om 22:30

Best knap, denken dat je niets te zeggen hebt en toch zo veel moois weer kan bloggen. Alsof wij samen een gesprekje hebben….mooi zoals het jou steeds lukt!
Petje af Elja!

Mary Sjabbensantwoord
22 april 2013 om 22:23

Best knap, niets zeggen en tussen de regels door heel veel zeggen!
Echt jij….

Peter Pellenaarsantwoord
22 april 2013 om 22:01

Ik heb ook eigenlijk niets om terug te zeggen. Dus ik ga ook maar slapen.

Jacob Jan Voermanantwoord
22 april 2013 om 21:58

welterusten.
komt goed.
haal heel veel hart op, volgende week

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.