Gewoon gelukkig zijn

@puurIk heb haar hoog zitten. Heel hoog. Ze is inderdaad een beetje m’n goeroe. En ze maakt me altijd blij, of het onderwerp nou blij is of niet.

Ik ken niemand als zij. Niemand die zo’n levensvreugde heeft en niemand ook die daar haar werk van heeft gemaakt: mensen blij maken.

Ik ben dan ook zo dankbaar dat we elkaar tegen zijn gekomen. Online. Op Twitter! Het kan, mensen.

Hoe dan ook: ze blogt weer en dat is genieten. Niet alleen omdat je haar er zo in herkent, als je haar kent. Maar ook gewoon omdat ze blogt zoals ze is. En dat voel je, of je haar kent of niet.

Lees dit: www.annamariaheeftgelijk.nl/weblog/hoe-word-je-gelukkig en pak een stukje Anna-Maria mee! Een stukje blijdschap, gratis en voor niets.

You’re welcome. En: dankjewel Anna-Maria! ?

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.