Get Elja Daae delivered by email

Elja via email

Ik was voor iemand de feed van mijn blog aan het opzoeken, en daar stond het:

“Get Elja delivered by email”.

Rare zin.

Maar als je er over nadenkt, klopt het aardig.

Mijn favoriete blogs doen precies wat feedburner daar zegt: ze leveren een stukje van de blogger af in mijn inbox.

In mijn geval is dat een feedly-inbox (zie: feedly). Daarmee abonneer ik me op blogs die ik graag wil volgen.

En zo krijg ik iedere dag een inbox vol met prachtige content, gratis en voor niets, in mijn iPhone app aangeleverd.

Het is me wat moois, dat bloggen!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

10 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Paulantwoord
4 mei 2014 om 11:22

Ik gebruik daarvoor dus BlogLovin’. Dat bevalt met ook erg goed moet ik zeggen.

Elja Daaeantwoord
4 mei 2014 om 16:24
– Antwoord aan: Paul

Ik zat er van de week even naar te kijken, maar ik wilde toch liever bij feedly blijven, daar ben ik al zo aan gewend.

Michel ten Hooveantwoord
3 mei 2014 om 20:03

Heb je nog must read blog tips?

Elja Daaeantwoord
4 mei 2014 om 16:24
– Antwoord aan: Michel ten Hoove

Tsja, mijn favorieten zijn die van jou waarschijnlijk niet he? Smaken verschillen natuurlijk enorm. Een van mijn oude favorieten is getrichslowly.org. Zowel het onderwerp als de aanpak spreken me aan. Ik lees ook trouw een aantal blogpraters. En ik lees de ‘Bits’ posts van The New York Times. Ehm, en ik ben verknocht aan The Pioneer Woman (behalve als het over home schooling gaat). Altucher confidential… Brain Pickings… zenoemenhetdesignthinking… Zo kan ik nog wel even doorgaan…!

Michel ten Hoove
23 juni 2014 om 20:25
– Antwoord aan: Elja Daae

Smaken verschillen. Absoluut. Persoonlijk vind ik het veel interessanter eens een tip te krijgen van iemand die juist een afwijkende smaak heeft. Dat is nog eens verrassend en verfrissend. Ik ga je tips eens bekijken. Ook al is het pas twee maanden later. 🙂

Elja Daae
23 juni 2014 om 22:23
– Antwoord aan: Michel ten Hoove

Haha, ik zag je comment in Disqus en dacht, huh? Waar ging die blog posts ook al weer over… ?

🙂

Anyway, benieuwd wat je denkt!

Michel ten Hoove
13 juli 2014 om 21:04
– Antwoord aan: Elja Daae

Ik heb Disqus een tijd niet gebruikt. Nu weer voor beide blogs geactiveerd. Gewoon weer opnieuw beginnen. 🙂

Elja Daae
14 juli 2014 om 16:08
– Antwoord aan: Michel ten Hoove

Haha, herkenbaar….!!

Peter Pellenaarsantwoord
2 mei 2014 om 18:14

Weet je, ik heb dat hele feedly nog nooit gebruikt. Nu ben ik het aan het uitproberen en moet zeggen dat het me erg goed bevalt! Over late adopters gesproken…

Elja Daaeantwoord
4 mei 2014 om 16:15
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Hahaha! Het is fijn he? Even op je iPhone je feeds checken, heerlijk…. Ik gebruik het op de desktop ook veel. En wat ik ook leuk vind, is om te zien hoeveel abonnees zo’n blog heeft, altijd interessante informatie.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.