Get Elja Daae delivered by email

Elja via email

Ik was voor iemand de feed van mijn blog aan het opzoeken, en daar stond het:

“Get Elja delivered by email”.

Rare zin.

Maar als je er over nadenkt, klopt het aardig.

Mijn favoriete blogs doen precies wat feedburner daar zegt: ze leveren een stukje van de blogger af in mijn inbox.

In mijn geval is dat een feedly-inbox (zie: feedly). Daarmee abonneer ik me op blogs die ik graag wil volgen.

En zo krijg ik iedere dag een inbox vol met prachtige content, gratis en voor niets, in mijn iPhone app aangeleverd.

Het is me wat moois, dat bloggen!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

10 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Paulreply
mei 04, 2014 at 11:05 AM

Ik gebruik daarvoor dus BlogLovin’. Dat bevalt met ook erg goed moet ik zeggen.

Elja Daaereply
mei 04, 2014 at 04:05 PM
– In reply to: Paul

Ik zat er van de week even naar te kijken, maar ik wilde toch liever bij feedly blijven, daar ben ik al zo aan gewend.

Michel ten Hoovereply
mei 03, 2014 at 08:05 PM

Heb je nog must read blog tips?

Elja Daaereply
mei 04, 2014 at 04:05 PM
– In reply to: Michel ten Hoove

Tsja, mijn favorieten zijn die van jou waarschijnlijk niet he? Smaken verschillen natuurlijk enorm. Een van mijn oude favorieten is getrichslowly.org. Zowel het onderwerp als de aanpak spreken me aan. Ik lees ook trouw een aantal blogpraters. En ik lees de ‘Bits’ posts van The New York Times. Ehm, en ik ben verknocht aan The Pioneer Woman (behalve als het over home schooling gaat). Altucher confidential… Brain Pickings… zenoemenhetdesignthinking… Zo kan ik nog wel even doorgaan…!

Michel ten Hoove
juni 23, 2014 at 08:06 PM
– In reply to: Elja Daae

Smaken verschillen. Absoluut. Persoonlijk vind ik het veel interessanter eens een tip te krijgen van iemand die juist een afwijkende smaak heeft. Dat is nog eens verrassend en verfrissend. Ik ga je tips eens bekijken. Ook al is het pas twee maanden later. 🙂

Elja Daae
juni 23, 2014 at 10:06 PM
– In reply to: Michel ten Hoove

Haha, ik zag je comment in Disqus en dacht, huh? Waar ging die blog posts ook al weer over… ?

🙂

Anyway, benieuwd wat je denkt!

Michel ten Hoove
juli 13, 2014 at 09:07 PM
– In reply to: Elja Daae

Ik heb Disqus een tijd niet gebruikt. Nu weer voor beide blogs geactiveerd. Gewoon weer opnieuw beginnen. 🙂

Elja Daae
juli 14, 2014 at 04:07 PM
– In reply to: Michel ten Hoove

Haha, herkenbaar….!!

Peter Pellenaarsreply
mei 02, 2014 at 06:05 PM

Weet je, ik heb dat hele feedly nog nooit gebruikt. Nu ben ik het aan het uitproberen en moet zeggen dat het me erg goed bevalt! Over late adopters gesproken…

Elja Daaereply
mei 04, 2014 at 04:05 PM
– In reply to: Peter Pellenaars

Hahaha! Het is fijn he? Even op je iPhone je feeds checken, heerlijk…. Ik gebruik het op de desktop ook veel. En wat ik ook leuk vind, is om te zien hoeveel abonnees zo’n blog heeft, altijd interessante informatie.

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.