Fotocursus en zo

IMG_3160

Morgen is het de belangrijke dag van de workshop want dan leren we wat onze foto’s bindt en succesvol maakt. Deze foto’s zaten niet in de eindselectie maar toch.

Ik vind kroonluchters mooi. Ik heb nog een andere favoriete kroonluchter ergens. Whatever! Ik begin te vermoeden dat ik te makkelijk ben geweest met mijn foto’s vandaag, mezelf niet heb gepusht. Ik ben benieuwd naar het bespreken morgen.

Maar omdat dit mijn blog is dacht ik, ik pak er even een paar die de selectie niet gehaald hebben maar waar ik zelf toch blij mee was.

IMG_3169

In de foto hierboven vond ik het licht zo mooi op de stoelen en op die persoon. Maar het is wel een beetje makkelijk zo zonder hoofd…?!

IMG_3223

Deze foto vond ik leuk omdat alles zo mooi glimde en dat licht en dat raam en de vage schaduwen…niet heel artistiek denk ik maar ik vond het mooi en zo lekker Nederlands. Maar ook geen hoofd. Hmmm.

Stof tot nadenken.

Laterrrrr….

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.