Eindejaar

Heel moe. Word iedere nacht wakker, zo maar. Al de hele week. Raar he.

Ik lees steeds meer dat slaap het belangrijkste ingrediënt is in geluk, gezondheid, je doelen bereiken.

Steeds meer lees ik dat bekende bloggers en auteurs veel slapen. Creativiteit vraagt slaap?

Eindejaar en kou en donkere dagen vragen ook meer slaap. Da’s gewoon de natuur.

Dus. Ik ga maar slapen. Welterusten!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Investeren in geluk – Invest in happyness » recap of a joyous weekend – lekker slapen, mijn 1e voornemen stáát – Speel Goedantwoord
9 december 2013 om 08:50

[…] brrr. Ik snap dat dat naar is als je het nieuw is. Ik gun het niemand, slecht of onrustig slapen. Ik hoop dat je een goede nacht had. [zo schreef ik net aan Elja] […]

Carolien Geurtsenantwoord
9 december 2013 om 07:34

brrr. Ik snap dat dat naar is als je het nieuw is.
Ik gun het niemand, slecht of onrustig slapen.
Ik hoop dat je een goede nacht had.

Na maandenlang maar twee uur per nacht, nu meer dan twee jaar lang 3 tot 4 uur per nacht en nu af en toe 5 uur per nacht te slapen, heb ik eindelijk één nacht van zes uur achter de rug en ik kan alleen maar beamen wat ‘ze’ zeggen, want je/ik voel echt wel de tol die dat eist.

Met zes uur slaap zou ik weer naar mijn oude ‘gewoonte’ terugkeren, dan onthoud ik mijn dromen, schrijf ze op, en sta fit op, in plaats van mezelf uit bed te moeten schoppen.

Mijn goede voornemen voor 2014 heb ik dankzij jouw post wel helder; verder gaan met leren slapen #nokidding maar wel met een glimlach want ik heb wel geleerd om er het beste van te maken.

Elja Daaeantwoord
9 december 2013 om 19:47
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Ja heel goed want ik geloof het echt, slaap is nummer 1. Zonder slaap lukt niets. En als slapen niet lukt is dat zo vreselijk.

Peter Pellenaarsantwoord
7 december 2013 om 22:52

Slaap ze!
Ik doe het met max 6 uur per nacht. Vaar ik goed op.
Met nog meer slaap zou ik nog minder tijd over houden om te bloggen. En dat schiet er al zo bij in de laatste weken vanwege een kleine verbouwing.

Elja Daaeantwoord
8 december 2013 om 13:32
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

6 uur! Dat is voor mij niet genoeg. Soms vraag ik me af hoe ik het allemaal in die paar wakkere uren moet proppen, al die dingen + bloggen! 🙂 Succes met verbouwing trouwens.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.