Een dag het online nieuws

Gisteren was een rare dag. Ik was zenuwachtig en tegelijkertijd een beetje verslaafd aan de spanning. Ik heb letterlijk niets anders gedaan de hele dag dan heen en weer gaan tussen mijn twitterstromen. Mijn lijst met journalisten en andere mensen die vanuit en over Turkije rapporteren en mijn twitter mentions en een Facebookgroep waar ik lid van ben en waar mensen lieten weten waar ze mee bezig waren.

Ik heb een soort kater, denk ik. Een informatie-kater. Een soort verslaafd-aan-nieuws-kater.

Ik heb net mijn browser even nagekeken om een overzicht te krijgen van de informatie die ik gisteren heb gelezen. Niet alles staat er in maar het geeft een goed beeld. En het geeft jullie meteen een beeld van wat er in Turkije gebeurt. Ik heb geprobeerd even mijn gedachten  er bij te zetten, niet zo zeer politiek (die heb ik wel, natuurlijk) maar vooral ook vanuit het oogpunt van blogs en social media en de rol die ze spelen.

Zie Storify.

Dan ga ik nu weer even ECHT aan het werk en proberen Twitter met rust te laten. Volgens mij begint het in Istanbul weer wat rustiger te worden en gaan we de fase in van zoeken naar een oplossing en een stap vooruit. Dus ik kan denk ik Twitter even met een gerust hart dichtlaten… 🙂

PS En dank voor alle lieve berichten en comments en tweets! Alles goed dus en alles veilig voor mij en mijn gezin!

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
4 juni 2013 om 23:00

Fijn dat het veilig is.

Peter Pellenaarsantwoord
4 juni 2013 om 21:31

Fijn te horen dat het met jullie goed gaat. Met zoveel tumult en chaos is een ligt een ongeluk in elke klein hoekje.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.