Doe jezelf een plezier…

…en boek een kaartje voor de show van Jacob Jan Voerman.

Ik ben een liefhebber van zijn blog.

Briljante stukken genoeg.

Ik heb geen blog roll, anders zou hij er in staan. Ik heb als vaste lezer mee mogen maken hoe hij van zijn oude werk naar zijn nieuwe werk (theatermaker) ging. Al zijn twijfels en worstelingen. Zijn overtuigingen. Zijn ideeen.

Ik heb hem nog nooit in het echt ontmoet.

Maar hij en ik maken gedeeltelijk eenzelfde ontwikkeling door. Grappig, he. Door tegelijkertijd iedere dag te bloggen, word je samen een soort van blogvolwassen. Of zo. We zijn als het ware samen op reis door de wondere wereld van blogland en onszelf. Hoe dan ook, hij is een van mijn favoriete bloggers.

Om je te overtuigen van het feit dat je en kaartje moet kopen voor zijn op handen zijnde theatershows:

Een top 3 van mijn persoonlijke favorieten

Jacob JanDie laat zien waarom die man blijft verrassen. OK, dit is wat getint. Het zijn niet de artikelen die hij zelf het mooiste vind. Dit is de Elja-selectie.

Autobloggers

Jacob Jan ging opeens, geheel in de stijl van een aantal medebloggers, waaronder ondergetekende, artikelen schrijven. Alsof hij een blogautomaat was die je kunt gebruiken als je zelf even geen zin hebt. Als je de bloggers kent, weet je dat hij feilloos de toon en stijl wist te treffen. Ik vond het briljant. Hier het overzicht met ‘autobloggers’. Voor de vaste lezer van dit blog: dit is Elja-uit-de-automaat. Ja, bij mij duurde het ook even voor het kwartje viel, destijds.

Whitepaper

Briljant. Dat is het. Je kunt Jacob Jan’s whitepaper gerust downloaden. Geloof me.

Hink stap sprong

Er zijn zoveel mooie persoonlijke posts dat het bijna te moeilijk was om te vinden wat ik jullie wilde laten lezen. Ook mooie gedichten trouwens. Ik heb ze niet allemaal bewaard en dat maakt ze ook letterlijk lastig vindbaar. Maar genieten doe ik ook altijd van zijn rubriek ‘hinkstapsprong’ waar hij van het een naar het ander springt.

Toegift

Ik houd niet van videos. Stom he. Jullie (als we de statistieken mogen geloven) waarschijnlijk wel. En Jacob Jan heeft heel veel vlogs. Ik zag ooit deze video en was zwaar onder de indruk: over hoe het is om te leven in zijn hoofd. En deze is om vrolijk van te worden. Dit was helemaal aan het begin van zijn vlogcarriére en dat is ook het charmante.

Ik heb hem nog nooit in het echt ontmoet

Maar jij kan dat wel.

En als hij wat hij op zijn blog doet, weet te evenaren in zijn show, belooft dat een leuke ontmoeting te worden.

Voor een prijs van 12,50 zit je letterlijk voor een prikkie op de eerste rang, toch? Als ik jullie was, zou ik meteen twee kaartjes bestellen en iemand meenemen.

Gaat dat zien!

Hij speelt in oktober in Utrecht (zondag 22/09), Den Haag (zaterdag 05/10), Groningen (zondag 13/10) en Nijmegen (vrijdag 25/10). Niet in Istanbul, helaas, dus ik reken op jullie. 🙂

Het is volgens mij een soort online meets offline, want als je net als ik regelmatig zijn blog leest (of met #blogpraat mee doet!), zul je daar vast bekenden tegenkomen. In levenden lijve. Gaaf concept.

Kaartjes bestellen kan door geld over te maken op  IBAN NL25 RABO 0111 5138 12  t.n. J.J. Voerman, Wijchenen dan krijg je nog een handgeschreven kaartje opgestuurd, ook. Het moet niet gekker worden!

PS Als je iemand bent of kent die doof of slechthorend is, is dit een uitgelezen kans om diegene mee te nemen en samen/zelf gewoon te kunnen genieten. Er zijn twee tolken aanwezig om te zorgen dat de show voor iedereen leuk is.

PS PS Als je iemand bent of kent die een kaartje verdient maar voor wie 12,50 een te hoge drempel is, mail me of dm me (@elja1op1).

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

10 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Inekeantwoord
26 augustus 2013 om 17:44

ja ik moet ook nog even betalen… komt eraan JJ

wat geweldig dat iemand dit over je schrijft en inderdaad je filmpjes zijn herkenbaar. Ik wist niet dat je het zo goed kon.. dikke tuuut
je buurmeisje

Elja Daaeantwoord
27 augustus 2013 om 16:37
– Antwoord aan: Ineke

Ja die man heeft talent hoor! Dat verdient een beetje aandacht 🙂 Leuk dat je gaat!

26 augustus 2013 om 15:48

Ah, that reminds me: ik moet nog betalen!
En wat een een mooi blog over iemand die zo’n veer dubbel en dwars verdient!

Elja Daaeantwoord
27 augustus 2013 om 16:37
– Antwoord aan: Eef

Dankjewel! Ik moet ook nog betalen… Komt er aan Jacob Jan!

Aleidantwoord
26 augustus 2013 om 15:29

Goed idee, eens kijken of het uitkomt. In Groningen is het op mijn trouwdag, dus da’s wel een leuk uitje voor mij en mr husband (die zelf ook blogt trouwens)

Elja Daaeantwoord
27 augustus 2013 om 16:38
– Antwoord aan: Aleid

Heee…blogt hij? Linkje linkje? Leuk als jullie gaan. Ik zou ook wel naar die van Groningen willen gaan. :))

Hendrik-Janantwoord
26 augustus 2013 om 14:27

Mooie aanmoediging. Overigens heb ik ook 2 van die prachtig handgeschreven kaartjes. Ze liggen voor mij klaar in Utrecht.

Elja Daaeantwoord
27 augustus 2013 om 16:38
– Antwoord aan: Hendrik-Jan

Gaaf!

Carolien Geurtsenantwoord
26 augustus 2013 om 14:08

Gedeeld

Elja Daaeantwoord
27 augustus 2013 om 16:38
– Antwoord aan: Carolien Geurtsen

Yay!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.