Dipdedipdip – of??

tambako_lionessIk geloof – denk ik – misschien – een beetje – dat ik een blogdipje heb. Een beetje. Dat komt dan waarschijnlijk doordat ik zo hard bezig ben met de promotie rondom mijn boek, moet ik nog een website voor maken ook (o jee) en de lancering van Frankwatching Webinars, wat juridisch gedoe hier in Turkije, etc.etc.

Ik ben niet zo’n bikkel als *sommige mensen die ik ken* die maar zo intensief door kunnen werken en zo veel uren zonder het te merken. Ik ben dan gewoon heel moe. Blij en excited en vol mentale energie maar ook gewoon moe. Gisteren lag ik al bijna te slapen toen ik bedacht dat ik nog moest bloggen! Vandaar het onsamenhangende verhaal. 🙂

Ik heb zo’n momentje dat ik twijfel of ik nog wel iets te melden heb! Over marketing. Of over social media.

Omdat ik moe ben dus denk ik.  Want er is altijd wel iets te melden, toch? En ik krijg iedere dag, echt iedere dag, leuke reacties. Dus ik bedoel ook niet dat ik ga stoppen hoor, met bloggen.

En voordat iemand het zegt, ik weet wel dat ik niet iedere dag HOEF te bloggen, maar ik WIL iedere dag bloggen. Het heeft me zo veel gebracht, zowel in de externe wereld als in mezelf. Daar ga ik niet zo maar mee stoppen. Dussss.

Tot zo ver. Klets, klets, klets. Blog, blog, blog.

🙂

——-

Update.

Nu ik er zo over nadenk is dit gewoon een normaal blogproces. En een gaaf proces. Je dwingt jezelf door te bloggen en je gaat dingen delen die je nooit had verwacht te zullen willen delen! Het enige is dat ik, omdat de kans bestaat dat dit gelezen wordt, het gevoel heb dat ik aan bepaalde criteria moet voldoen. En daar valt een beetje tegen jullie aankletsen niet onder.

Foto: Tambako the jaguar

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

8 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carolien Geurtsenantwoord
9 maart 2013 om 09:41

herkenning én verschil… ik ben even van mijn drive padje af… voelde de drive echt zeker twee jaar en na/vanaf slijnmbeurtsontsteking ommekeer. Mooie bezinning… ik ben nieuwsgierig naar mij en ook naar jouw vervolgen – én leuk om jou te lezen 😉

Marthaantwoord
9 maart 2013 om 00:02

Juist het tegen ons aankletsen waardeer ik. Het toont een beetje van je echte zelf en dat is leuk 🙂

Dagmar van Rijnberkantwoord
8 maart 2013 om 21:22

Dat is het lastige en het mooie van elke dag bloggen. Je kunt het niet even omzeilen.

Peter Pellenaarsantwoord
8 maart 2013 om 20:52

Of het een normaal blogproces is, dat weet ik niet, maar ik vind het in ieder geval fascinerend om te volgen. Ik denk dat je gelijk hebt dat je ‘noodgedwongen’ dingen gaat delen die je vooraf nooit verwacht had te zullen delen. Daarom denk ik dat het ‘gewoon een beetje tegen ons aankletsen’ daar juist ook bij hoort.

Elja Daaeantwoord
9 maart 2013 om 16:20
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Ik denk ook dat het een onderdeel is van een proces, en dat veelbloggen ook fases kent van ontwikkeling. Maar vandaag las ik jouw blog en toen dacht ik: ik ga het toch anders doen. Ik word zelf een beetje gek van dat doelloze geklets. Het enige dat er voor nodig is om het te veranderen, is een mindsetswitch. Ipv: ik blog en ik zie wel, gewoon weer opletten op de wereld om me heen, en denken “hee…hier kan ik over bloggen”. Ik ben het de afgelopen maanden kwijt geraakt. Maar volgens mij begint het terug te komen.

Peter Pellenaars
9 maart 2013 om 17:43
– Antwoord aan: Elja Daae

Het zal ook wel komen doordat je misschien nu weer in staat bent om die mindsetswitch te kunnen maken. De afgelopen maanden waren natuurlijk erg zwaar voor je (voor jullie allemaal). 
Mooi dat het begint terug te komen 🙂

Jacob Jan Voermanantwoord
8 maart 2013 om 20:28

voor je lezers valt dat er wel onder. in ieder geval eentje.
(maar ik herken het wel;-)

Elja Daaeantwoord
9 maart 2013 om 16:20
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Ik heb het bij jou nog niet gemerkt, dat je zo doelloos kletst als ik!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.