De quote queste

Moe. Maar nog niet klaar met revisie en aanvullingen boek.

Wat is dat leuk om te doen, maar wat is het ook intens, zo’n boek. Hoe mensen een roman schrijven van meer dan 14.000 woorden, is beyond me.

Zo ben ik al minimaal een uur op zoek naar een quote (lekker nuttige tijdsbesteding, Daae!) die ik een tijdje geleden las (ik dacht op Facebook). Van een vrouw, meen ik. Ik dacht een schrijfster. Of een onderneemster. Iets over dat je beter vandaag kunt beginnen (met bloggen? met schrijven? met ondernemen?). Of zoiets van dat als je een jaar geleden begonnen was met iedere dag iets te schrijven, je nu terug kon kijken op een heleboel moois.

Haha. Zal mijn eigen interpretatie zijn, he?

Ik heb naarstig gezocht in de Facebook van timeline van idonethis (die perfect is als je zoekt naar motiverende, inspirerende stukjes op het gebied van productiviteit en dergelijke). Maar helaas. Net ook nog even de heerlijke site writergram doorgespit.

En de timeline van Founding Moms, niet alleen leuk boek, maar ook leuke organisatie, en leuke onderneemster als driving force.

En toen was mijn energie op, en mijn inspiratie op het gebied van andere mogelijke bronnen ook. Dat hoofd van mij (zie gisteren) is er even klaar mee (maar niet op de manier zoals die geldt voor sommige van de mensen die reageerden, daar heb ik echt hernieuwd respect voor gekregen!).

Dusss. Publish, en wegwezen.

PS Als iemand die quote kent, houd ik me aanbevolen. Het begint een obsessie te worden. Wie redt mij?

PS PS Titel klinkt als Big Bang Theory aflevering. Is toeval.

PS PS PS Wel weer urenlang geschreven vandaag. Echt opgeschoten. Laatste loodjes, aanvullingen, en herlezingen. En dan hop terug naar uitgever, en dan hopelijk in maart online en in de winkel! “Published author”…dat klinkt me wel goed in de oren!

PS PS PS PS Ik heb een nieuwe categorie en een tag aangemaakt voor alles m.b.t. dat boek (“Bloggen als een pro”, heet het). Dat jullie het even weten. Wie weet, hoe vaak ik jullie daar nog mee lastig ga vallen, tenslotte.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
18 januari 2013 om 18:39

Oeiii je bent dus tegen quotes??
ik vind het leuk om een blog eventueel af te sluiten met een toepassende quote 🙁

Hoe leeg het delen van quotes kan (blijken te) zijn | Elja Daaeantwoord
18 januari 2013 om 08:23

[…] ik heb hem hoor. Vriendin Sarah wist me in de juiste richting te wijzen. De queste naar een quote is voorbij. […]

Frank Meeuwsenantwoord
17 januari 2013 om 16:53

Seth Godin? http://sethgodin.typepad.com/seths_blog/2012/12/writers-block-and-the-drip.html

OK, geen vrouw…maar wel een mooi verhaal!

Elja Daaeantwoord
18 januari 2013 om 09:33
– Antwoord aan: Frank Meeuwsen

Haha! Eens! En meer in lijn met wat ik dacht dat die andere quote inhield. 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.