De beste blogtip?!!

Op zoek naar mooie voorbeelden van problogs (blogs over bloggen) googlede (googlde?) ik op ‘beste blogtips’. Want die van Kitty kende ik natuurlijk al (met stip op 1), maar ik vroeg me af of er nog andere Nederlandstalige blogs waren die zich focusseen op (pro-)bloggen.

Al denkende over blogtips had ik de neiging om daar nou eens een artikel aan te wijden en te kijken of ik daar een beetje mee in Google kon scoren. Haha! Niet gedaan hoor. Lekker belangrijk, Google!

Maar omdat ik al de hele dag aan het schrijven ben over bloggen (boek maandag naar uitgever…) was ik geintrigeerd door die vraag: de beste blogtips. En toen dacht ik, wat als je het terugbrengt naar de kern? Wat zou mijn beste blogtip (enkelvoud) zijn?

Dus. Hier komt’ie:

Blog zo vaak je kunt.

Dat is hem. Dat ging snel, he? Komt’ie nog een keer:

Blog zo vaak je kunt.

Dat is alles. Simpel. Misschien maar eens een boek over schrijven??!!

Nou, dat zou best een goed idee zijn. Ik zag toevallig van de week dat iemand anders dat al gedaan heeft (maar laat dat je niet tegenhouden!! Alles is al verzonnen, en dat maakt niets uit, het is nog niet verzonnen en gedaan door jou en dat is wat telt). Niet de minste blogger, Jeff.

PS Ik was het even kwijt, dat artikel van Bullas, maar gelukkig bood Evernote weer uitkomst. Haha! Het werkt. Alleen had ik er niet de juiste tag bij gezet, dat is dus niet zo heel handig.

PS2 Het voordeel van de hele dag schrijven over bloggen is dat je zo’n blog post als deze dan gewoon even in 20 minuten uit je mouw schudt. Ik had ook wat vandaag gedelete alinea’s kunnen gebruiken maar die bewaar ik voor een volgende keer, OK?

PS3 De visboer van laatst heeft ons vandaag een prachtig enorme vis (ik weet niet wat voor 1, door F gekocht) gegeven. Jeujjj! Dus nu moet ik andere dingen gaan doen. Fijne avond!

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

7 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Kitty Kilianantwoord
12 januari 2013 om 18:06

😉 En is dat boek nou al naar de uitgever? Ik heb een tip voor jou: ELKE DAG EEN BOEK SCHRIJVEN. Even herhalen? ELKE DAG EEN BOEK SCHRIJVEN.

Jacob Jan Voermanantwoord
12 januari 2013 om 22:54
– Antwoord aan: Kitty Kilian

is wel de tip van Stephen King. Elke dag schrijven. 1000 woorden.

Eljaantwoord
13 januari 2013 om 09:09
– Antwoord aan: Kitty Kilian

Hahahaha! NOG STEEDS NIET. Zucht steun steun zucht. Arggghhhh. Maar je staat er wel in als voorbeeld van een problogger! 🙂

Peter Pellenaarsantwoord
12 januari 2013 om 17:31

Ik kan het alleen maar onderschrijven. 

Eljaantwoord
13 januari 2013 om 09:10
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Carolien en Linda ook zo te zien – en Jacob Jan? …misschien moeten we deze tip maar uitroepen tot Beste Blogtip.

lindakwakernaatantwoord
12 januari 2013 om 17:22

Door #iederdagbloggen ben ik zoals beloofd vaker en frequenter gaan bloggen!
Daardoor voor mijn gevoel wel beter? gaan schrijven
Oftewel ; Ik sluit me bij je aan!

Carolien Geurtsenantwoord
12 januari 2013 om 17:08

Leuk – terwijl ik je link opende dacht ik nog dat je ging vragen wat wij, je lezers, daarop zouden antwoorden… De beste Blogtip is… 

Dus dacht ik na, mijn computer is langzaam dus ik had een half minuutje…
Wat zou de mijne zijn? en het was dezelfde.
Omdat ik jou hoog heb zitten, vind ik dat een compliment voor mezelf – als dat nog te volgen is. 

Ik heb – volgens mij voor het eerst van mijn leven – het blog voor morgen al klaarstaan en zin in blogpraat maandagavond 😉

Klinkt goed julle vis

Hier broccoli met rookworst – quelle combination 😉

eet smakelijk!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.