Blogweg

vakantiehuisGisteren was mijn blog even weg. Niet gemerkt? Komt omdat mijn host zo razendsnel is in het oplossen van problemen.

Natuurlijk dacht ik dat het aan mij lag, maar dat was niet zo. De kwade buitenwereld heeft wel eens invloed op servers, he.

De komende week is mijn blog ook even weg. Wegblog. Blogweg. Dat komt omdat ik niet weet of ik wel wifi heb, de komende tijd. Het zou zo maar kunnen dat de reden dat niemand anders ‘ons’ huisje* had geboekt had, twee weken vantevoren, komt doordat er wifi ontbreekt.

Maar dat lijkt mij wel lekker rustig.

(No offense!)

(None taken.)

Ik schrijf toch wel. Alleen publiceer ik het dan niet altijd, tijdens zo’n vakantie. Vorig jaar in de zomer ook gedaan, heerlijk. Schrijven voor jezelf. Ik heb het nooit meer teruggelezen, zelfs. Mogelijk stelt het niets voor.

Dat is wel gek eigenlijk. Schrijven zonder gelezen te worden. Ik weet dat er veel mensen zijn die dat doen maar je begrijpt dat ik als dagelijkse blogger moeite zou hebben met zoiets. Het MOET de wereld in!

Bovendien, mijn moeder, schoonmoeder, schoonzus en vriendinnen lezen dit ook (Hoi mam! Hoi Anke – beterschap! Hoi Kaar! Hoi Jacques! Hoi hoi hoi!).

Misschien ga ik er wel een projectje van maken!

Maar misschien ook niet. Zoals Cor zegt: als hij roept dat hij van plan is om iets te doen, gebeurt het per definitie niet.

Het kan ook zo maar zijn dat je me toch weer vindt, hier. Wie zal het zeggen. Maar vooruitbloggen, dat doe ik niet hoor.

*Ons huis is gewoon bewoond, mocht iemand het zich afvragen. Anders zou ik natuurlijk niets zeggen! Dat is het voordeel van een Au Pair en helemaal een Au Pair met een grote, blonde, Hollandse vriend.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

3 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Ximaarantwoord
10 mei 2015 om 16:44

Een mooie vakantie gewenst!

Zelf blog ik nimmer in m’n vakantie, dat doe ik wel daarna. Tijdens vakantie gaat dan ook niets mee, zelfs geen mobieltje (die ik niet heb). Ik geniet graag van de vakantie zelf en niet van een beeldschermpje waar tegenwoordig veel vakantiegangers zich achter verschuilen.

Peter Pellenaarsantwoord
9 mei 2015 om 21:09

Fijne vakantie!
Krijg ik misschien mooi de gelegenheid om bij te lezen want ik lig ondertussen mijlenver achter…

Petra Blankwaardantwoord
8 mei 2015 om 23:53

🙂 Ik wens je een toffe vakantie!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.