Bloggen voor jezelf? Of toch die ander?

Voor wie niet weet waar hij over moet bloggen (ja! jij daar!), kan ik een avondje mee-blogpraten (met de hashtag #blogpraat, iedere maandag van 20:00 tot 21:00 op Twitter) van harte aanbevelen. Voor je het weet gaat de discussie een hele andere kant op dan je verwacht, en wordt je geinspireerd door de verschillende geluiden om je heen.

Zo ook vanavond. Want: blog je voor jezelf? Of voor een ander? Je kunt de hele discussie hier terugzien: vrijheid door dwang. Maar het principe is hetzelfde. Voor mij.

PS Zeg ik dat het fout is om voor een publiek te bloggen? Nee. Dat is geweldig. En een prachtige manier om je merk online zichtbaar te maken en vorm te geven. Ik ben he-le-maal vóór. Alleen heb ik niets te verkopen. Dus mag ik gewoon voor mezelf bloggen. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Kitty Kilianantwoord
31 juli 2012 om 22:12

Je verkoopt toch marketing advies? Of loop ik achter?

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.