Betere dingen

uitzicht

Twee dagen geleden dacht ik: ik doe lekker makkelijk! Ik blog vanaf mijn telefoon. En ik maak er een photoblog van (een ‘plog’, ook wel genoemd).

Maar foto’s uploaden naar je blog via de WordPress app is nog altijd niet zo makkelijk. Althans, mij lukt het niet. Nu ik ingelogd ben via mijn laptop zie ik dat er van dat hele artikel geen spoor te vinden is.

Ach, met zo’n uitzicht (niet op de foto, maar net onder het paard: een ezeltje dat op de grond ligt te slapen. Ook niet op de foto, links van het paard, lammetjes en schapen. Ook niet op de foto helemaal in de verte, de lichtjes van de kustlijn) hoef je ook niet echt te bloggen. Er zijn betere dingen te doen!

(dat gezegd hebbende, dit plekje leent zich natuurlijk wel perfect om te schrijven …!)

PS Zodra ik mijn telefoon heb teruggevonden gaat dat photoblog nog online

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.