Alles wat ik wil zeggen, heb ik al geschreven

Mijn nieuwe boek krijgt vorm. Ik weet nog niet of mijn uitgever het er mee eens is, natuurlijk. Maar langzaam verschijnt een vorm van iets.

Na het doornemen van mijn hele blog, zie ik de thema’s die me al jaren bezig houden.

De thema’s van mijn leven, de thema’s van mijn werk, de thema’s van mijn persoonlijke ontwikkeling. Mijn interesses en mijn hang-ups. Mijn overtuigingen en vragen.

Ik zie ook wat aanslaat. Welke van mijn vragen gespiegeld worden en welke van mijn antwoorden een oplossing blijken.

Die thema’s, vragen en antwoorden zijn nu, na nog een dag werken, netjes gecategoriseerd en geïndexeerd, gestructureerd en geanalyseerd, gegroepeerd en georganiseerd.

Ik hoef er alleen nog een boek van te maken.

Peuleschil.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Pieterantwoord
16 september 2016 om 01:03

He Elja, ik heb net jou boekje ‘bloggen als een pro’ wat doorgebladerd, als motivatie om misschien zelf een blog te starten. En dus heb ik jouw blog opgezocht. En nu zeg je dat jij alles al gezegd hebt! Ik mag toch aannemen dat dit niet jouw laatste post is? Dat zou jammer zijn nu ik je net op internet gevonden heb!
In ieder geval veel succes met ‘opruimen’ en met het schrijven van je nieuwe boek.

Elja Daaeantwoord
16 september 2016 om 21:54
– Antwoord aan: Pieter

Haha, Pieter, je hebt me betrapt! Als je alle 1750 artikelen zou teruglezen, zou je zien dat ik me regelmatig afvraag of ik nog wel iets te zeggen heb. Ik schrijf zo ontzettend veel, af en toe denk je pffff wat moet ik nu weer schrijven?! Maar juist dat doorzetten en doorschrijven levert zo veel op. Niet in het minste een reactie als de jouwe!!!

Zo simpel is dan gelukantwoord
16 augustus 2016 om 18:07

Haha, ja, doe je ff toch?! 😉 🙂

Peter Pellenaarsantwoord
15 augustus 2016 om 07:41

Waar zo’n weekend in afzondering al niet goed voor is 😉
Succes met de vervolgstappen richting een nieuw boek.

Elja Daaeantwoord
16 augustus 2016 om 08:09
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Dankjewel! Jij succes met al het opruimen en regelen!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.