All I need

IstanboeluitzichtVoor Henk-Jan’s jaarlijkse #mijnmoment publicatie, waar ik vol trots aan mee doe, heb ik mijn bijdrage al ingezonden (25 december staat hij online geloof ik, hier).

Als je het #mijnmoment project wel eens mee leest, weet je dat er altijd vele ingrijpende momenten te lezen zijn. Een jaar kan heel goed of heel slecht lopen. Je weet het nooit. Maar elk jaar heeft dieptepunten en hoogtepunten. Hopelijk niet te hoge en niet te diepe. Gewoon, normale.

(even los van het gegeven dat wat normaal is voor de een, niet normaal is voor de ander)

Ik weet nog dat we op het vliegveld stonden, in Istanboel. Dat we in het hotel ingecheckt waren omdat onze bedden waren ingepakt. Dat ik de laatste keer het huis uitliep. De laatste keer het zwembad indook (haha!).

Ik weet nog dat ik afscheid nam van onze lieve nanny B.

Ik weet nog hoe ik voor het eerst ons nieuwe huis inliep en verliefd werd op de vloer (tsja. Een mens kan op rare details vallen).

En wat ik vooral nog weet, zijn de duizenden, honderdduizenden momenten met mijn kinderen. In meerdere steden en landen. De dagelijkse vertedering. Het gedoe en de opwinding van drie kleine jongetjes. Stokken, guns, stenen, ballen. Lego lego lego. Gillen rennen springen huilen lachen.

All I need.

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
21 december 2014 om 11:04

Grote momenten, kleine momenten, stop ze in de geheugenmachine, laat maar lekker draaien…

Heerlijk, al die momenten.

Elja Daaeantwoord
25 december 2014 om 10:42
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

:))

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.