Adreswijziging

bank2We gingen ons adres wijzigen. Bij de bank.

Althans, ik had dat al gedaan natuurlijk. Ergens op dit blog vind je een epistel daarover. Ik heb inmiddels een pas ontvangen en de andere is onderweg kwijt geraakt, denken we. Dat is natuurlijk niet de schuld van de bank – dus daar moet ik nog even achteraan hier ter plekke. In mijn beste Turks.

Maar dit keer was het F. Hij ging zijn telefoonnummer aanpassen geloof ik. Dat scheen te kunnen via internetbankieren.

Hij kreeg een pop-up. Dat je, als je in het buitenland woont, je gegevens niet op die manier kunt aanpassen. Wat je dan kunt doen, volgens de pop-up? Behalve bellen dan (hebben we ook gedaan, erg vriendelijk te woord gestaan!).

Je kunt even langs kantoor gaan. 🙂

 

PS Maar wel het telefoonnummer vanuit het buitenland vermelden en dat is fijn! Want het 0900-nummer doet het niet he, vanuit het buitenland. Dus dat is wel fijn want anders moet je daar weer naar gaan zoeken.

PSPS Zouden er ook mensen zijn die in het buitenland wonen maar dan vanuit Nederland het 0900-nummer bellen? Interessante kwestie om eens onderbouwd te zien met statistieken.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

lindakwakernaatantwoord
23 juni 2013 om 15:50

Tsssssssssssss
ot: Ik zie dat jouw blogs als update bij Goodreads verschijnen!
Hoe heb je dat gefikst??

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.