23 december, deel 1: Iedere dag bloggen

iedere dag bloggen

Het is vandaag 23 december (nog 5 minuten, als ik dit schrijf).

Het is precies 4 jaar geleden dat ik besloot om iedere dag te bloggen. En het is tot nog toe aardig gelukt. Ik zou het een precies na moeten rekenen maar zo’n 360 blogartikelen per jaar, gok ik.

23 december 2011: Iedere dag bloggen in 2012

23 december 2012: Gelukt! 1 jaar lang #iederedagbloggen

23 december 2013:Lokatiemarketing: hoe de kleintjes het winnen van de groten

23 december 2014: Onzin natuurlijk

24 december 2015: 🙂

Had ik natuurlijk nooit gedacht. Wie weet waar het schip zal stranden? Wie wist het? Ik niet.

Maar tot nu toe heeft het me zoveel gebracht dat stoppen lastig zal zijn.

Vrienden, kennis, contact, bekendheid, vreugde, plezier, (meer) creativiteit, beter schrijven, betere contentmaker.

En vooral: sanity. Mijn eigen mentale gezondheid. Dat heeft het geholpen en gebracht. Door meerdere internationale verhuizingen heen, door verschillende fases van mijn werkzame leven heen, door privéveranderingen heen, door vreugde en verdriet.

Ik blogde niet alles, maar wel veel.

Ik kan het iedereen aanraden, iedere dag bloggen. Maar ik snap volledig dat je het niet doet.

Frank had het er net over tijdens zijn afscheidsspeech. Maar daarover meer in deel 2.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

23 december, deel 2: Afscheid – Elja Daaeantwoord
23 december 2015 om 23:23

[…] iedere dag bloggen, dat kwam dus ter sprake vanavond. Frank had een mooie speech. En hij had het o.a.over iedere dag […]

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.