Deze moet je echt even lezen

tell_taleWat??? TWEE BLOG POSTS OP 1 DAG?

Ja, sorry. Die andere was eigenlijk van gisteren maar ik was te moe om op ‘publish’ te klikken.

Nou goed – ik was vergeten om op publish te klikken.

Over tot de orde van vandaag: leuke artikelen die je moet lezen.

1. De kale baard en zijn nieuwe app

Ik ben er nog steeds niet helemaal achter wie Kale is en wie Baard maar wat ik wel weet is dat ik er altijd om moet lachen, dit blog. Het is weer eens wat anders. Marketing maar dan gewoon anders en leuker. Vandaag las ik dit artikel over de nieuwe app WhatsThat. Lees het en begrijp waarom ik moest lachen.

2. De man die een telefoontje kreeg

Cor was dat. Van dat telefoontje. Of was het een emailtje? Nou goed. Lees zelf maar.

Niet om het een of ander, maar wat Cor beschrijft, zo voel ik me zelf ook. Vooral dat ‘snelheid van beweging’, dat spreekt me aan. Moet er nog even verder over nadenken.

3. Besmuikt lachen is een ding

Dit is het verhaal van de mevrouw die altijd Pinterestrecepten namaakt en daar dan een rotzooitje van maakt behalve deze ene keer toen het haar niet lukte om te falen. Dat besmuikte lachen van mij, waarom dat is, dat lees je vanzelf. Ik heb een hartstochtelijke bewondering voor bloggers die zo schijnbaar moeiteloos zo fantastisch bloggen en dan zo recht voor zijn raap zijn.

Die zo durven.

Zo heeft een mens weer iets te doen in de bus, met die blogs.

Tot ik misselijk werd (wagenziek) en moest stoppen met lezen op mijn iPhone. Gelukkig was het lang genoeg om deze leuke blogs met jullie te delen.

Tot morgen!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.