Bloggen voor luie mensen

Vandaag blog ik als een lui mens.

Ik had gisteren een discussie over ‘lui’, trouwens. En we realiseerden ons na enige discussie met een van de juffen van een van onze zoontjes  – ahum – dat er zoiets is als lui. Maar ook zoiets als desinteresse. Of een gebrek aan uitdaging.

In mijn geval is het meer ‘te druk’ dan te lui, hoop ik.

Maar goed.

In het kader van *lui* bloggen verwijs ik graag naar dit radiofragment (een interview met mij door Anna-Maria).

Het volgt op het stuk van gisteren. Dat gaat over dit artikel dat ik van de week schreef.

En dan ga ik nu weer verder met mijn werk en mijn belachelijk lange actielijst.

PS ik VOEG NIET EENS EEN MOOI PLAATJE TOE VANDAAG! ZO LUI BEN IK!! SORRY!!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Ali Molenaarreply
juni 28, 2017 at 10:06 PM

Ik ben gisteren bij het opruimen van mijn bureau 4 to do lijstjes tegengekomen, ik zei 46 op twitter, maar je krijgt het idee. Er staan heel optimistisch strepen door sommige dingen, andere dingen nog niet, die ik echt nog zou moeten doen. Het is niet dat ik lui ben, het is wel dat ik altijd druk ben en soms gewoon niets wil

Elja Daaereply
juli 01, 2017 at 09:07 PM
– In reply to: Ali Molenaar

Lui bestaat eigenlijk niet, volgens mij. Ik ken ze althans niet, echt luie mensen. Wel mensen die het te druk hebben!! 🙂

Leave a reply