…zult niet bloggen in het weekend

notebookDe zin ‘Gij zult niet bloggen in het weekend’ floepte mijn hoofd in.

Maar toen kreeg ik twijfels.

Eerst over ‘gij’.

En toen over ‘gij zult (niet) bloggen’.

En toen dacht ik: laat maar.

Want, ik vraag me soms af:

Zult gij wel bloggen in het weekend? Of zult gij liever zelf ijs maken?

 

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Carel de Mariantwoord
25 mei 2014 om 21:45

gij zult bloggen wanneer ge dat wenst. IJs maken kunt ge aan anderen overlaten

Elja Daaeantwoord
27 mei 2014 om 20:31
– Antwoord aan: Carel de Mari

Hmmm Goed punt Carel! Maar allebei is leuker!

Linda Rosalinde Markusantwoord
25 mei 2014 om 11:23

Ik vroeg me dat een tijdje geleden ook af. Omdat het in het weekend voor mij meer als moeite voelde, om te bloggen. Omdat ik dan ook weg wil van mijn scherm, eigenlijk. Daar heb ik de volgende oplossing voor bedacht: op zondag een lijstje delen met vijf stukken die ik die week de moeite waard vond. Dat kost niet veel tijd en kun je ook inplannen. En dan hebben je lezers toch iets te lezen! 🙂

Elja Daaeantwoord
25 mei 2014 om 11:58
– Antwoord aan: Linda Rosalinde Markus

Ja heb ik ook tijd gedaan! Maar niet altijd zin in.

Peter Pellenaarsantwoord
24 mei 2014 om 21:52

En het antwoord is: allebei 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.