When in doubt, blog

Even een beetje zoekende. Het is misschien een na-het-boek-gat?

Er is genoeg te doen, daar niet van. Maar ik moet na weken focussen op het boek weer even verder denken en kijken. Weet niet. Is even wennen. Ik heb wat mailtjes verstuurd om zakelijke dingen uit te zoeken. Ik heb een plek geboekt bij Seats2Meet (voor een bliksembezoekje aan Nederland). Er wacht een stapel ingewikkelde emails op me die binnen vandaag en morgen moet worden afgehandeld, en waarvoor ik echt even moet focussen.

Het gekke is, ik weet gewoon echt niet meer hoe dat ging toen ik in loondienst was. Meestal heb ik het veel drukker (het loopt gewoon 24/7 door nu, mijn werk, ik trek geen kantoordeur meer achter me dicht). Maar soms moet ik die drukte ook maken. Nieuw werk vinden. Nieuwe projecten. Of gewoon aan de slag met bestaande dingen.

Ik was in mijn site gedoken, maar moest eerste een backup maken. Ik moet wat financiële zaken regelen, maar moet eerst een goede adviseur vinden.

Ik had net iemand aan de telefoon die net een groot project heeft afgerond, en had een beetje hetzelfde, volgens mij. Even in een andere modus nadat iets waar ze lang mee bezig was, was afgerond.

Gelukkig is daar altijd dit blog! Het fijne van een blog is dat er altijd iets uit je handen komt, he? Alsof je die dag toch weer iets gepresteerd hebt. Ook al is het voor jullie niet echt briljant leesvoer. Sorry! 🙂

Ik ga me maar eens focussen op wat ik echt wil en moet doen, dan. Plannen maken. To Do-lijst maken. Actie nemen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Peter Pellenaarsreply
januari 23, 2013 at 08:01 PM

Ja, ga inderdaad maar eens wat doen! Al dat geblog, tsss.

Elja Daaereply
januari 23, 2013 at 08:01 PM
– In reply to: Peter Pellenaars

En dat uit jouw mond, meneer -iedere-dag-bloggen?!

Peter Pellenaars
januari 23, 2013 at 08:01 PM
– In reply to: Elja Daae

Uit mijn toetsenbord, mevrouwtje -ik-grijp-iedere-kans-aan-om-maar-even-niet-aan-mijn-plannen-en-to-do-lijst-te-hoeven-werken

Petrareply
januari 23, 2013 at 03:01 PM

Heerlijk, zo’n eerlijk dagboekstukje. Succes met nieuwe bezigheden vinden! 

Elja Daaereply
januari 23, 2013 at 03:01 PM
– In reply to: Petra

Thanks Petra! 🙂 Blij dat het meevalt. Lucht in ieder geval op! En dan even uit lunchen en een boekje lezen en hop, er weer tegenaan….

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.