When in doubt, blog

Even een beetje zoekende. Het is misschien een na-het-boek-gat?

Er is genoeg te doen, daar niet van. Maar ik moet na weken focussen op het boek weer even verder denken en kijken. Weet niet. Is even wennen. Ik heb wat mailtjes verstuurd om zakelijke dingen uit te zoeken. Ik heb een plek geboekt bij Seats2Meet (voor een bliksembezoekje aan Nederland). Er wacht een stapel ingewikkelde emails op me die binnen vandaag en morgen moet worden afgehandeld, en waarvoor ik echt even moet focussen.

Het gekke is, ik weet gewoon echt niet meer hoe dat ging toen ik in loondienst was. Meestal heb ik het veel drukker (het loopt gewoon 24/7 door nu, mijn werk, ik trek geen kantoordeur meer achter me dicht). Maar soms moet ik die drukte ook maken. Nieuw werk vinden. Nieuwe projecten. Of gewoon aan de slag met bestaande dingen.

Ik was in mijn site gedoken, maar moest eerste een backup maken. Ik moet wat financiële zaken regelen, maar moet eerst een goede adviseur vinden.

Ik had net iemand aan de telefoon die net een groot project heeft afgerond, en had een beetje hetzelfde, volgens mij. Even in een andere modus nadat iets waar ze lang mee bezig was, was afgerond.

Gelukkig is daar altijd dit blog! Het fijne van een blog is dat er altijd iets uit je handen komt, he? Alsof je die dag toch weer iets gepresteerd hebt. Ook al is het voor jullie niet echt briljant leesvoer. Sorry! 🙂

Ik ga me maar eens focussen op wat ik echt wil en moet doen, dan. Plannen maken. To Do-lijst maken. Actie nemen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

5 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
23 januari 2013 om 20:41

Ja, ga inderdaad maar eens wat doen! Al dat geblog, tsss.

Elja Daaeantwoord
23 januari 2013 om 20:50
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

En dat uit jouw mond, meneer -iedere-dag-bloggen?!

Peter Pellenaars
23 januari 2013 om 20:58
– Antwoord aan: Elja Daae

Uit mijn toetsenbord, mevrouwtje -ik-grijp-iedere-kans-aan-om-maar-even-niet-aan-mijn-plannen-en-to-do-lijst-te-hoeven-werken

Petraantwoord
23 januari 2013 om 15:41

Heerlijk, zo’n eerlijk dagboekstukje. Succes met nieuwe bezigheden vinden! 

Elja Daaeantwoord
23 januari 2013 om 15:57
– Antwoord aan: Petra

Thanks Petra! 🙂 Blij dat het meevalt. Lucht in ieder geval op! En dan even uit lunchen en een boekje lezen en hop, er weer tegenaan….

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.