Over verwachtingen

Zet je zaak op de kaart Elja DaaeAltijd leuk, feestjes en partijtjes. En dan aan de praat raken met mensen over je werk. En, in mijn geval, over je nieuwe boek. En wat dat boek probeert te doen. (hier vind je het)

Namelijk, lokale ondernemers en organisaties te laten zien dat het allemaal niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, die online aanwezigheid.

Maar ja, ik heb makkelijk praten. Ik ben de hele dag online. Het is mijn vak, mijn werk, mijn hobby en mijn passie. Ik kan er alles kwijt en ik kan er zelfs geld mee verdienen.

“Je kunt niet verwachten van al die ondernemers dat ze ook zo actief zijn online”, zei gisteren iemand die veel werkt met retailers en ervaren heeft dat er soms veel weerstand is tegen online.

Ik begrijp wat ze bedoelt en ik weet dat ze uit ervaring spreekt.

Maar ik ben het er niet mee eens.

ik verwacht helemaal niets.

De vraag is wat je klanten verwachten.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.