Voer voor (over) community managers

Wel inspirerend, zo’n live event, dan heb je nog eens iets om over te bloggen. Moet ik vaker doen.

Ik kwam een aantal interessante artikelen, mensen en bronnen op het spoor in het kader van de bijeenkomst van Social Media Club Chicago gisteren. Plus wat ik nog her en der in mijn favorites had staan… Voor de geïnteresseerde.

Meer over community management & community managers

Vriendin en customer experience expert Jeannie Walters blogde over de conclusies van de avond vanuit het gezichtspunt van klantcontact: Community Managers as Customer Advocates

Hier vind je de twitter handles van de inspirerende community managers die gisteren aan het woord kwamen (inclusief @britechicago zelf):

Er wordt in de VS ieder jaar onderzoek gedaan onder community managers. Zie de infographic over de stand van zaken in communitymanagersland.

En nog een waardevolle link: een blog waar vrijwel dagelijks nieuws uit datzelfde land van de community managers verschijnt: MyCommunityManager.

Zo. Genoeg leesvoer! Aanvullingen welkom in de comments!

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.