Vakantiemodus, ideeënmodus

focus 400x400Zo.

Eerste echte concept van boek ingeleverd gisteren. Nog wel wat rondes te gaan aan correcties natuurlijk maar, het gaat de goede kant op (vind ik althans! nu maar hopen dat de uitgever het met me eens is!).

(de foto is van mijn eerste boek! Ik heb nog geen foto van mijn nieuwe :))

Het volgende webinar van Frankwatching Webinars (waar ik manager van ben) vindt eind augustus plaats.

Het is grappig: ik had het laatste webinar van de komende twee maanden achter de rug vorige week en opeens had ik zoveel ideeen. Mijn arme collega’s hebben heel wat mailtjes gekregen!

Het is alsof er opeens ruimte ontstaat in mijn hoofd, nu ik niet meer de druk voel van het boek en vooral de dagelijkse druk van de webinars.

Frank zei het al eens tegen me: bij zo’n webinar sta je ‘in de winkel’. Je moet er zijn, je moet op tijd aanwezig zijn, even checken of alles loopt samen met de spreker en de andere moderators, laatste inschrijvingen komen binnen, presentaties uploaden in het systeem. En dan het webinar zelf (ik modereer alle webinars, behalve mijn eigen webinar dan) is gewoon BOEM, GO, HOP!, opletten, aanwezig zijn, techniek, interactiviteit.

Het is inderdaad ‘in de winkel staan’. Heel anders dan lekker vanachter je computer emailen, nadenken, schrijven of chatten met een collega.

Het is superleuk om te doen maar ik was toch wel blij met die rust even. Verhuizing op komst, afscheid nemen maar ook gewoon even opladen en nieuwe ideeën opdoen.

Grappig. Ik herinner me dat van vroeger ook: op de boot naar Engeland opeens 10 ideeën krijgen voor wat je wilt gaan doen als je weer thuis bent.

Ik ga maar weer eens wat lijstjes maken denk ik, heerlijk!

Werkt het bij jullie ook zo? Vakantiemodus = ideeënmodus?

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
7 juli 2014 om 18:30

Ik heb nooit zoveel ideeën, daar komt alleen maar werk van…

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.