Sociale netwerken: van online naar offline

Bijna vergeten te bloggen vandaag! Oeps. #iederedagbloggen Dus snel nog even.

Ik kwam een tijd geleden deze grappige film tegen over Facebook, hoe (Nederlandse) mensen er mee omgaan, en waarom de hoofdpersoon geen Facebookaccount meer wil. Een terugkerend thema om mij heen – wat is de waarde, hoe verhoudt zo’n online netwerk zich tot het echte leven. Zie hier.

Voor mij is het heel, heel anders. Ik ben online en offline hetzelfde. En ik dank zowel zakelijk als prive heel veel contacten aan ‘offline’.

Ik had vandaag maar liefst 3 ontmoetingen met mensen die ik alleen online kende. Het was geweldig om ze in het echt te zien. De klik is hetzelfde, stelde ik vast. Dus voor mij geen ‘farewell facebook’. Of Twitter. Of blog. Of LinkedIn. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media en heeft al een vaag idee voor de derde. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Comments

Join the discussion and tell us your opinion.

Peter Pellenaarsreply
januari 06, 2012 at 03:01 PM

Zolang je maar een ‘lijntje’ hebt…

Guidoreply
januari 05, 2012 at 09:01 AM

je kende ze toch alleen online?

Moniquereply
januari 05, 2012 at 10:01 AM
– In reply to: Guido

Haha, idd! Ach, what’s the difference anyway, right? 😉

Elja Daaereply
januari 09, 2012 at 12:01 PM
– In reply to: Guido

Oeps! ONLINE dus inderdaad Guido. Typefoutje. Dat krijg je nu ik mijn perfectionisme overboord heb gegooid. 🙂

Leave a reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.