Sociale netwerken: van online naar offline

Bijna vergeten te bloggen vandaag! Oeps. #iederedagbloggen Dus snel nog even.

Ik kwam een tijd geleden deze grappige film tegen over Facebook, hoe (Nederlandse) mensen er mee omgaan, en waarom de hoofdpersoon geen Facebookaccount meer wil. Een terugkerend thema om mij heen – wat is de waarde, hoe verhoudt zo’n online netwerk zich tot het echte leven. Zie hier.

Voor mij is het heel, heel anders. Ik ben online en offline hetzelfde. En ik dank zowel zakelijk als prive heel veel contacten aan ‘offline’.

Ik had vandaag maar liefst 3 ontmoetingen met mensen die ik alleen online kende. Het was geweldig om ze in het echt te zien. De klik is hetzelfde, stelde ik vast. Dus voor mij geen ‘farewell facebook’. Of Twitter. Of blog. Of LinkedIn. 🙂

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Peter Pellenaarsantwoord
6 januari 2012 om 15:37

Zolang je maar een ‘lijntje’ hebt…

Guidoantwoord
5 januari 2012 om 09:53

je kende ze toch alleen online?

Moniqueantwoord
5 januari 2012 om 10:06
– Antwoord aan: Guido

Haha, idd! Ach, what’s the difference anyway, right? 😉

Elja Daaeantwoord
9 januari 2012 om 12:04
– Antwoord aan: Guido

Oeps! ONLINE dus inderdaad Guido. Typefoutje. Dat krijg je nu ik mijn perfectionisme overboord heb gegooid. 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.