Offline bloggen (3)

Nou, heel snel dan, vanaf het partycentrum waar het familiefeest plaatsvindt. Hier hebben ze wél wifi! Heel onaardig ben ik aan het bloggen terwijl de rest koffie drinkt voor de open haard.

Ik moet zeggen dat ik het online zijn niet gemist heb. En als ik naar mijn email, Twitter etc. kijk is er niets mis gegaan en ben ik niet gemist. Dat stelt gerust. En een beetje teleur. Haha! Nee hoor. Niet echt.

Conclusie: een mens kan best offline bloggen.

En een paar dagen offline blijven voor het overige.

Maar (conclusie 2) offline bloggen heeft toch niet die aantrekkingskracht die online bloggen wel heeft. Het heeft iets magisch, schrijven en dan hop, op publish klikken, en dan hopen dat iemand het leest.

Het is allemaal ego, denk ik. Het is behoefte aan communicatie, aan interactie. Niet dat je dat offline niet hebt. Maar met jullie is het anders.

Tsja.

Morgen weer een blog post vanuit Istanbul…altijd online…heerlijk.

🙂

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
3 februari 2013 om 21:56

geke he? heb ik ook: het contact missen met alle andere bloggers. he gevoe niks te horen, en niks van me te laten horen. 

Elja Daaeantwoord
4 februari 2013 om 19:33
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Ja heb ik ook!! Gek…

Peter Pellenaarsantwoord
3 februari 2013 om 19:27

Offline bloggen is praten in het luchtledige. Bloggen met vertraging. Uitgesteld bloggen. Het is in ieder geval zeker niet interactief.
Offline #blogpraten, dat lijkt me pas echt een uitdaging 😉

Elja Daaeantwoord
4 februari 2013 om 19:33
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

LOL mij ook!!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.