Niets te melden…

Ik begin morgen aan een online opleiding (certificering zelfs) van WOMMA, de Word Of Mouth Marketing Association. Big Deal, hier in de VS (en elders). Het is een opleiding Community Management.

Ik moet zeggen dat ik wel heel benieuwd ben. Werkt dat nou, zo’n online opleiding? Hoe zal dat voelen? Hoe is de inhoud? Werkt het, al die modules door mensen uit de praktijk? En, zonder arrogant te willen zijn, kunnen ze me iets leren? Ga ik er ideeën opdoen?

Stom, maar verder heb ik helemaal niets te melden vandaag. Ik zit met mijn hoofd bij onze verhuizing die nogal concreet begint te worden. Als ik meer kan vertellen, laat ik het hier weten natuurlijk.

En ondertussen mijmer ik verder over mijn nieuwe aanpak. Dromen waar maken. Dromen vormgeven. Poe. Heavy stuff. Morgen verder. Voor wie het leuk vindt, daarover dit artikel (hoe je door steevast tijd te maken voor je droom, die droom waarmaken).

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

4 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Jacob Jan Voermanantwoord
15 mei 2012 om 18:42

*uitprobeert*

Elja Daaeantwoord
15 mei 2012 om 20:22
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Pfff. Ik heb nergens een antwoord op, begin ik te denken. Zucht. 🙂 Ik focus maar op het nu, en op mijn eigen vragen, en misschien komen de antwoorden dan wel. PS het eerste onderdeel van de opleiding was inspirerend! Superstrategisch kijken naar communities is toch wel erg leuk hoor…

Jacob Jan Voerman
16 mei 2012 om 06:05
– Antwoord aan: Elja Daae

ik heb net een antwoord van je gekregen dat mij 10 stappen verder heeft gebracht op mijn 3 stappen plan.

en op andere vragen ook

dat heeft n.l. ook te maken met mijn kritiek op alle advies online, het haalt me uit mijn kracht, in de zin van: “misschien zou ik eigenlijk wel . . .  moeten doen”.

Hadewych (kinderfilosoof) en Marjolein zeiden het ook al, en jij gaf aan waar het hem in zit. dus nu valt het kwartje pas helemaal.

ik ga door op mijn ingeslagen weg. langzaam, maar zeker (en dat laatste woord, daar gaat het om)

(ps ik bedoelde die vragen die je volgens de site moest weten om de opleiding te doen, ik was wat te vaag)

Elja Daae
16 mei 2012 om 21:49
– Antwoord aan: Jacob Jan Voerman

Ohhhh! Ik wist al niet welke vragen je bedoelde. Ja, die vragen kan ik wel zo ongeveer beantwoorden denk ik. 🙂 Best wat ervaring zo langzamerhand!
Fijn dat je er iets aan had (dat andere). Ik herken het totaal namelijk, dus ik kan ook uit ervaring reageren. Mensen projecteren altijd hun eigen gevoel op jou, alleen vaak onbewust en dus ongefilterd.
Een vriendin van mij kreeg ooit een prachtige baan in het buitenland. Haar beste vriendinnen reageerden heel negatief. Waarom? Omdat het betekende dat ze moest verhuizen, en dat was voor henzelf niet leuk. Omdat het hen confronteerde met hun eigen carrierepad dat misschien iets minder steil liep dat het hare.
Mensen denken vanuit zichzelf. Jij en ik moeten gewoon dat advies zoeken dat we nodig hebben. En dat komt niet van die hordes ‘experts’, dat is zeker….maar misschien wel juist van die ene expert die iets zegt dat ‘resonates’.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.