Mijn favoriete blogs van dit moment

favoriete blogs EljaSpeciaal voor Laura, mijn favoriete blogs van dit moment. Letterlijk dit moment. En favoriet, as in: omdat ik ze leuk vind, omdat ik er lol in heb ze te lezen.

Puur en echt bloggen (1)

Omdat hij zo mooi, puur en eerlijk blogt, en heel vaak schrijft over waar ik zelf mee worstel: Jacob Jan Voerman. Vandaag nog dit PRACHTIGE artikel: advies over advies. Uitprinten, en inlijsten, wat mij betreft.

Werk = passie

Omdat het mijn werk maar ook mijn passie is; omdat ik het al las lang voordat ik de mensen achter de URL leerde kennen; omdat ik er altijd iets leer; omdat het zo belangrijk is in mijn leven: Frankwatching. Ik heb niet altijd meer de kans om alles te lezen, maar dit artikel speelt al een hele tijd door mijn hoofd. Het triggerde een heleboel dingen….daar ben ik nog over aan het doormalen.

favoriete blogs Elja

I love tools 🙂

Omdat ik de tool zelf zo mooi vind; omdat ik het design heerlijk vind; omdat ik graag geinspireerd wordt; omdat ik houd van praktische tips en tools: het blog van iDonethis.

Maak je druk!

Omdat ik in Amerika woon; omdat ik me druk maak over de politieke ontwikkelingen hier; omdat ik hard moet lachen om deze dame ook al moet ik eigenlijk huilen: de artikelen van Gail Collins voor de New York Times. Zoals het recente artikel over de vreselijke (VRESELIJKE) ontwikkelingen rondom abortus en anticonceptie in de VS. Don’t get me started. 

Puur en echt (2)

Omdat hij zo echt blogt; omdat ik zoveel herken; omdat hij vernieuwend is, omdat, omdat, omdat: Henk-Jan Winkeldermaat. Zoals dit recente artikel over hoe je kunt bloggen als ZZP-er (niet moet he, kunt) :-).

 

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Mijn favoriete blogs van DIT moment – Elja Daaeantwoord
5 maart 2016 om 22:37

[…] blogs uit dat artikel (hier) lees ik nog steeds. Sommige blogs die hieronder staan lees ik al jaren, al stonden ze niet in dat […]

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.