Of jullie naar hetc asino willen?

20140531-172800-62880078.jpg

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

1 Reactie

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

HappyHotelierantwoord
3 juni 2014 om 17:54

Had ik ook last van ooit Elja. Heb dat ding in de prullenbak gedaan en niet meer naar terug gekeken. Deed dat al voordat ik ooit eens les gaf over bloggen. Het moet plezierig blijven. Wat ik wel doe – en dat helpt ook voor de SEO-: af en toe oude posten lezen om te zien waar ik mee bezig was. Dan deze even met een woordje meer of minder even opfrissen en opnieuw pibliceren. Dat helpt ook met focus. En voor mij zeker niet elke dag bloggen, maar ik verdeel mijn tijd dan ook over meerdere blogs.

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.