Helemaal los

Ik heb vakantie. En ik kijk nauwelijks op mijn telefoon om mijn email te checken. OK af en toe een beetje. Gelukkig gaf mijn provider gisteren een melding dat ik bijna over mijn datalimiet heen ben. Dat doet een mens de telefoon wat vaker uit laten.

Normaal gesproken check ik van alles, de hele dag. Mijn eigen twitteraccount checken, de #blogpraat hashtag, als het door de week is ook alles rondom @frankwatching, Facebook (voor mezelf, voor mijn pagina, voor Frankwatching en voor een paar pagina’s waar ik beheerder van ben). En natuurlijk de email. Een heleboel verschillende emailaccounts.

En dan blog ik natuurlijk nog. En krijg ik comments. En laat ik comments achter.

Man oh man oh man. Druk druk druk digitaal bestaan.

Plus, normaal gesproken als ik op reis ben, heb ik de hele dag ideeen. En die schrijf ik dan in Evernote. Oh, en ik heb altijd boeken bij me, op de iPad of papieren versies.

Maar niet dit keer! Ik moet zeggen dat lezen op het strand met 1 baby, 1 peuter en 1 kleuter ook vrij risicovol is. En te veel op je iPhone bezig zijn, idem. Zelfs als je met zijn tweeën bent. Op velerlei manieren (verschillend per kind) en uit allerlei hoekjes schuilt gevaar.

Dus ik scan de email wel om te zien of ik iets door moet sturen of met spoed beantwoorden. Maar verder doe ik niets. Behalve bloggen dan. Maar zelfs dat gaat eigenlijk heel goed.

Ik ben eigenlijk helemaal los. De hele dag buiten. Aan het genieten.

Heerlijk!

Pelicans
Pelikanen....

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Latest posts by Elja Daae (see all)

6 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Moniqueantwoord
7 april 2012 om 10:16

Heerlijk! Geniet ervan.

Rianneantwoord
7 april 2012 om 09:11

Groot gelijk heb je! Enjoy!

Peter Pellenaarsantwoord
7 april 2012 om 08:07

Los gaan is bevrijdend. 
Maar blijf je ook los…?

Eljaantwoord
8 april 2012 om 06:36
– Antwoord aan: Peter Pellenaars

Hmmmm. Goede vraag. Maar als je nooit vast zit, kun je ook niet los zijn, he? Net als dat je geen vakantie hebt als je altijd vrij bent…

Lia Vievernantwoord
7 april 2012 om 06:11

Eindelijk los 😉 Geniet! Je hebt t verdiend!

Eljaantwoord
8 april 2012 om 06:36
– Antwoord aan: Lia Vievern

Ja eindelijk! You know what I mean. 🙂

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.