Een nieuwe pagina vol tips & tricks

textielmuseum2In plaats van een lang en, kuch, kuch, inspirerend blogbericht heb ik vanavond een pagina zitten maken.

Je vindt hem hier.

(en hierboven, in het menu van deze site)

Ik heb geprobeerd om de artikelen op dit blog die daadewerkelijk tips bevatten, te bundelen op 1 pagina.

Dat komt zo: ik heb nieuwe lezers! Misschien ben je er wel een! Welkom!

En nieuwe lezers kunnen die tips van mij natuurlijk niet vinden. Want ik @&!( te veel op dit blog en lang niet altijd over nuttige tips. Maar ze staan er wel. Verstopt.

Om ze te vinden heb ik eerst in mijn Google Analytics account gekeken naar de meeste gelezen artikelen. En toen heb ik in Google ingetypt: “eljadaae.nl:tips”. En toen heb ik in mijn eigen zoekvenstertje (hier rechtsboven) ingetypt: tips.

Ik heb niet alles er in gezet. Dit blog bestaat al een tijdje en er was een tijd dat ik dacht dat ik iedereen wel even zou uitleggen hoe Twitter werkte. Ik durf die artikelen niet meer terug te lezen, eerlijk gezegd. Die heb ik er maar even uitgelaten.

Het andere probleem zijn de artikelen die het woord ‘tip’ niet bevatten maar wel ‘tips’ bevatten. Daar moet ik nog iets op verzinnen.

Maar dit zou het zo’n beetje moeten zijn. Hopelijk gaat het mensen helpen.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Charlotte Meindersmaantwoord
3 november 2014 om 10:17

Ah, een eh, sneezepage, toch? Geleerd bij blogpraat, een half jaar of langer geleden 🙂 Zo heb ik er ook een over auteursrecht gemaakt. Al zou ik dat zo af en toe ook eens moeten updaten, eigenlijk.

Elja Daaeantwoord
7 november 2014 om 20:21
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Ja dat is het natuurlijk! Een sneezepage! Had ik niet eens door. Ha. Phew. Heb ik er toch ook een!!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.