De leukste/beste/interessantste links van de week*

De leukste/beste/interessantste links van week.

De Keek op de Week.

De Link op de Week.

*Leukst, best, interessantst zijn uiteraard geheel subjectief. En ‘de week’ refereert aan de chronologische volgorde waarin ik ze gebookmarkt heb, niet zozeer aan de verschijnings- of publicatiedatum.

[het kan nooit kwaad om even wat dingen duidelijk neer te zetten]

Inzetten van video in je marketingmix

Ik ben niet helemaal objectief (OK..helemaal niet!) maar ik vond de tips uit Webwatching deze week erg goed, over het gebruik van video als onderdeel van je marketing. Althans, ik bekijk het vanuit het oogpunt van marketing, maar dat hoeft natuurlijk niet. Vanuit het oogput van wat je doel dan ook is. 

Nog meer tips voor het gebruik van video vond ik hier.

Social media tools

Een superhandig artikel vol social media tools was natuurlijk dit artikel van Social Media Examiner. Ik heb nog meer tools voorbij horen komen, de afgelopen week (zie hier, onderaan) maar dit lijstje was prachtig. Van de 13 gebruik ik er 7 vrij actief, en bij nog een paar heb ik accounts maar geen tijd gevonden om ze echt te gaan uitproberen. Jullie?

PS Ik ben The 4 Hour Workweek aan het lezen. Ik denk niet dat Tim ook zoveel tijd aan bloggen zonder doel besteed. Maar als het je happy maakt, mag het, toch?

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

Deel uw mening

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.