Welkom op eljadaae.nl

Hoi! Leuk dat je hier bent. Dank voor je interesse!

Even voorstellen: mijn naam is Elja. Ik ben spreker, trainer en auteur op het vlak van online content en social media. (niet geheel) Toevallig is dat ook mijn passie, dus dat komt goed uit. Daarnaast ben ik een fanatieke blogger en de oprichter van twitterchat #blogpraat.

Meer over mij

Heel lang vond je op deze pagina een uitgebreid verhaal ‘over mij’ met de gebruikelijke accomplishments. Vol klantnamen, feitjes en weetjes. Maar ik wilde het anders doen. Want mijn CV kun je ook op LinkedIn lezen.

Ik vertel je liever de belangrijke dingen. Hoe ik denk over werken en ondernemen. Waar ik echt goed in ben. Wat mijn visie is op content. De bijzondere plekken waar ik heb gewoond. En wat mijn tips zijn voor online content en social media – check vooral mijn blog, waar je honderden relevante artikelen vindt over die onderwerpen. Ik hoop dat wat je leest, je zal bevallen.

Geen antwoord gekregen op je vraag? Of juist wel? Ik vind het leuk om van je te horen. Op de pagina contact vind je mijn gegevens inclusief mijn social media accounts, want daar ben ik dagelijks te vinden. Maar bellen kan ook gewoon, met 06 83 94 54 71.

Nogmaals dank voor je interesse en wie weet spreken we elkaar snel.

Groet

Elja

PS Tips krijg je trouwens ook via mijn tweewekelijkse email: inschrijven kan hier.

Ik geloof enorm in online leren. Ik ontwikkelde meerdere online cursussen over bloggen en social media en adviseer regelmatig bedrijven over de inzet van e-learning voor klanten.

Social media is helemaal ‘mijn ding’. Ik ben er dagelijks te vinden! Ik zat al vroeg op Facebook, maar mijn favoriet blijft Twitter. Met stip op twee staat Instagram.

6 Jaar lang blogde ik vrijwel iedere dag. Inmiddels heb ik de frequentie teruggeschroefd. Maar blogger blijf ik. De derde, gereviseerde, versie van mijn boek Bloggen als een pro komt voorjaar 2018 uit.