Social media training [open inschrijving]

super social social media training voor gevorderden super social

Als je een of meerdere zakelijke social media kanalen beheert, ben je dag in, dag uit bezig met content en community. En terwijl de platformen waarop je aan het werk bent razendsnel veranderen, blijf je soms dezelfde dingen doen. Maar wat kan er anders? Wat kan er beter? Hoe zorg je voor groei? En hoe houd je inspiratie voor goede content?

Deze social media training is ontworpen voor mensen die dagelijks met social media bezig zijn maar voor wie dit maar een van de vele werkzaamheden is. De training geeft je de mogelijkheid om even stil te staan bij nieuwe ontwikkelingen, ideeën en ervaringen uit te wisselen met andere professionals en je social media aanpak naar een hoger niveau te tillen.

Niet alleen krijg je veel inspiratie, praktische ideeën en tips om stappen te kunnen maken, je krijgt ook feedback op je huidige kanalen. We bespreken waar specifiek voor jou de kansen liggen. Van ‘social’ naar super social, kortom!

UPDATE april 2019 Alle deelnemers krijgen Elja’s nieuwe boek, Super social, cadeau. 

Programma training social media voor gevorderden

In de training gaan we een volle dag aan de slag met 5 onderwerpen die je gaan helpen om je social media strategie naar een nieuw niveau te trekken. Zowel Facebook, Instagram, Linkedin bedrijfspagina’s en Twitter komen aan bod. Daarnaast krijg je feedback op je huidige social media aanpak van Elja en van je mede-deelnemers (jouw inzicht zal ook worden gevraagd bij het bespreken van voorbeelden van de rest van de deelnemers. Je krijgt vantevoren een vragenlijst waarin je aan kunt geven welke vragen je specifiek wilt behandelen en waar je graag feedback op zou willen krijgen. Om dit effectief te doen, houden we de training klein: maximaal 6 mensen.

We bespreken in deze social media training de volgende onderwerpen:

1 Trends
Wat kun je verwachten het komende jaar? Hoe ziet content er uit, waar letten de algoritmes op, welke ontwikkelingen moet je omarmen en welke kun je negeren?

2 Groei
Op welke manier kun je content slim gebruiken om je bereik en je aantal volgers te laten groeien en de juiste mensen aan te trekken met je content?

3 Social video
Na de lunch gaan we aan de slag met video maken. Geen uitgebreide videotraining maar een slimme manier om van fotomateriaal en korte videotjes social video te maken.

4 Stories
Stories nemen langzaam de wereld over. Niet alleen op Instagram, ook op Facebook worden ze steeds belangrijker. We kijken wat dat betekent en hoe je zelf (dagelijks) voor mooie stories kunt zorgen.

5 Contentplan
Een slimme social media manager kijkt vooruit. Wat kun je doen om te plannen? Welke formats zijn succesvol voor jouw doelgroep en hoe kun je die zelf inzetten?

Na afloop van de training:

  • Weet je waar je je het komende jaar op moet richten;
  • Heb je volop ideeën voor goede content;
  • Kun je met een strategische blik de komende maanden gaan plannen;
  • Beschik je over een aantal tools om snel succesvolle content te produceren; en
  • Maak je snellere keuzes bij het beheer van al je kanalen en wat je waar gaat doen.

Praktisch

Trainingsdata: de training staat momenteel voor de volgende data ingepland:

  • Dinsdag 18 juni (Den Haag) DEZE TRAINING IS VOL

Nieuwe onderwerpen en locaties zijn in de maak. Heb je een idee daarover of een voorstel, mail me vooral!

Presentaties/naslagwerk: Zoals je ziet is het een intensief programma, met als doel om je naar huis te laten gaan met een hoofd en laptop vol inspiratie. Uiteraard kun je alle presentaties downloaden. Ze presentaties zijn bedoeld als naslagwerk, zodat je ze na afloop nog eens kunt doorkijken voor tips en ideeën.

Ervaringsniveau: Ik ga er van uit dat je ervaring hebt met het (serieuze) beheer van social media accounts en dat we de basis kunnen overslaan. Vragen staat natuurlijk altijd vrij, maar het doel van de dag is om wat meer de diepte in te gaan.

Meenemen: Voor de training is het belangrijk dat je een laptop én je smartphone bij je hebt. Op de locatie is wifi aanwezig.

Trainingslocatie: De trainingen in Den Haag vinden plaats bij Nomads, op de Binkhorstlaan 36 (in het Bink36 complex). Je kunt er in 12 minuten naar toe lopen vanaf Den Haag CS of Den Haag HS of tram 17 nemen – dan ben je er ook in 10 minuten. Met de auto kan ook, maar let op, je kunt er alleen betaald parkeren.

Lunch: De lunch is inbegrepen. Heb je dieetwensen, geef het vooral even door.

Prijs: de training Social media voor gevorderden kost 350 euro ex BTW. Na inschrijving en uiterlijk 1 week voor de training ontvang je een factuur.

Heb je interesse in deze training? De nieuwe data worden de komende weken gepland. Laat via het formulier hieronder je e-mailadres achter. Je ontvangt dan een e-mail zodra de volgende trainingsdata bekend staan.

schrijven voor social media apps

Deze training gaat over: Facebook, Instagram, LinkedIn en/of Twitter. Het zwaartepunt bepalen we in overleg.

Doelgroep: professionals die dagelijks bezig zijn met social media content. Bijvoorbeeld zelfstandig ondernemers, webredacteuren, tekstschrijvers en community managers.

Blijf op de hoogte van social media tips, tricks & inspiratie

Elja Daae social media trainer

Over je trainer: social media expert Elja Daae

Een trainer is een trainer, toch? Het gaat er om dat hij of zij verstand van zaken heeft en makkelijk kan schakelen tussen niveaus. Verstand van zaken heb ik, veel ervaring ook. Zowel met trainingen en lezingen als met social media en bloggen – een mooie combinatie. Maar als je me vraagt wat me goed maakt in mijn werk, is dat naast ervaring en inhoud toch vooral: mijn enthousiasme.

Meer over wie ik ben, vind je via de link hieronder. En dat stukje enthousiasme, dat vind je als je de tijd neemt om dit blog (2.000+ artikelen!) door te spitten. Of gewoon even vrijblijvend te bellen om te kijken of ik iets voor je kan betekenen.

Houd me op de hoogte