Alles durven geven

Ik werd vroeger nog wel eens meegesleept door vriendinnen naar moderne dansstukken. Ik begreep ze nooit en eerlijk gezegd verveelde ik me vaak een beetje. Ik snapte het niet.

Maar toch keek ik dit seizoen So You Think You Can Dance. Ik kon het niet helpen. Geen weerstand bieden. Hoe kun je dit weerstaan? En niet geraakt worden?

Ze zijn zo jong en zo vol passie.

Ze geven het alles.

Misschien is dat altijd wel de crux van goede kunst. Goede dans. Goede schilderijen. Goede blogs.

Alles geven.

Maar sommige mensen moeten meer durven, meer overwinnen en meer geven dan anderen, om er te komen. Uit zichzelf te kruipen.

En als ze het doen, zijn ze ook het beste en de mooiste.

Grappig hoe dat werkt.

Misschien is het altijd wel zo, wil je mensen raken:

alles durven geven.

Elja elders:

Elja Daae

Elja is spreker, trainer en adviseur op het gebied van social media. Ze is daarnaast een van de bekendste blogexperts van Nederland. Elja is de auteur van twee boeken over social media. Haar 3e boek heet 'Super social'. Het gaat over social media en komt in het voorjaar van 2019 uit. Meer lezen? Abonneer je op haar nieuwsbrief over marketing, social media en ondernemersschap. Iedere 2e vrijdag in je inbox!
Elja elders:

2 Opmerkingen

Discussieer mee en vertel ons uw mening.

Charlotte Meindersmaantwoord
20 mei 2015 om 08:04

Alles durven geven én in jezelf geloven. Sommige mensen blinken uit in tomeloze zelfoverschatting. Anderen hebben soms geen idee van wat ze kunnen en hoe goed ze zijn. Hebben ze soms een beetje hulp bij nodig van buiten. Al moeten ze het daarna toch echt zelf doen.

Elja Daaeantwoord
20 mei 2015 om 14:26
– Antwoord aan: Charlotte Meindersma

Ja, je moet het uiteindelijk wel zelf doen!

Reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.