workshop marketing voor zelfstandigen

Workshop marketing voor zelfstandigen

Het is de droom van velen: zelfstandig ondernemen. Niet werken voor een baas, je eigen tijd indelen. Klinkt geweldig, toch? En zo mooi kan het ook zijn. Maar: dan moeten de opdrachten wel binnenkomen! Je moet jezelf – kortom – wel vermarkten. In de workshop ‘Marketing voor zelfstandigen’ pakken we het aan vanaf de basis. Samen kijken we naar wat er al staat en wat er nog ontbreekt. Je gaat naar huis met een lijst vol actiepunten – en een wereld van mogelijkheden.

Inhoud workshop Marketing voor zelfstandigen

Maar weinig zelfstandigen hebben het budget om hun marketing en sales uit handen te geven. Maar dat hoeft ook niet, want jij hebt zelf alles in huis om te zorgen voor klanten en opdrachten. Grote kans dat je al van alles onderneemt! In deze workshop krijg je een aantal belangrijke handvaten die jou helpen om de puntjes op de i te zetten en je te manen tot actie.

In de workshop beginnen we bij de basis en vullen we de eventuele gaten in je marketingaanpak samen in. Onderwerpen die aan bod komen zijn o.a.:

De workshop bestaat niet alleen uit presentaties, maar natuurlijk ook uit opdrachten. Mijn doel is dat je naar huis gaat vol inspiratie en vertrouwen en natuurlijk met een duidelijk en concreet idee van wat er moet gebeuren om meer klanten te gaan vinden.

Omdat iedere situatie anders is, krijg je feedback op jouw specifieke plannen en ideeën. En natuurlijk is er tijd voor vragen.

Voor wie is deze workshop bedoeld?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen die zelfstandig dienstverlener is. Voor trainers, adviseurs, coaches, therapeuten, bloggers, copywriters, juristen of andere vormen van dienstverlening die je als zelfstandige beoefent. Hij is speciaal geschikt voor jou als je zzp’er bent en een zetje nodig hebt of juist overweldigd wordt door de vele mogelijkheden die er zijn om jezelf op de kaart te zetten.

Door je in te schrijven verklaar je je bereid om mee te denken met de andere cursisten. Jouw ervaringen zijn voor alle andere deelnemers heel waardevol. Samen weten we meer dan alleen!

Tenslotte is het belangrijk dat je je realiseert dat je weliswaar tips, tools en ideeën krijgt aangedragen, maar dat je het echte werk zelf zult moeten doen. Er is (helaas) geen gouden formule en geen garantie op een omzet van €100.000. Maar wel een heleboel tips en ideeën waar jij uit kunt halen wat voor jou kan werken.

Praktische details workshop

Waar: Leiden, vlakbij Leiden CS. Zie hier details van de locatie.

Wanneer: vrijdag 16 maart

Hoe laat: van 12:30 tot 17:00

Hoeveel: €99 ex BTW

Maximaal aantal deelnemers: 8

Overige details: voor aanvang van de workshop ontvang je een vragenlijst. Vul die vooral in, dan kunnen we gerichter aan de slag op de dag zelf. Bij minimaal 4 deelnemers gaat de workshop door.

Over mij

Ik werk al jaren als zelfstandig in-company trainer en spreker. Mijn belangrijkste onderwerpen zijn bloggen, social media en online content. Daarnaast werk ik regelmatig met kleine tot middelgrote bedrijven aan hun ‘business development’: het ontwikkelen van commerciële kansen. En dan met name vanuit de vraag hoe zij online middelen effectief kunnen inzetten als onderdeel van hun marketing.

 

Inschrijven voor de workshop Marketing voor zelfstandigen

Door onderstaand formulier in te vullen, schrijf je je in voor de workshop. Als je nog vragen hebt, mail of bel me dan even. Je vindt hier mijn contactgegevens.

  • Gegevens deelnemer

  • Voorwaarden