Testimonials: over Elja

Als spreker weet je niet altijd hoe je verhaal is geland. En op je nieuwsbrief en blog krijg je natuurlijk niet zo maar feedback. Daarom wijs ik mensen in mijn presentaties, workshops en lezingen tegenwoordig op de mogelijkheid om feedback te geven. Hun reacties vind je hieronder. Met nogmaals mijn hartelijk dank aan de mensen die de moeite namen om een aanbeveling te geven!

(zelf een aanbeveling achterlaten? Dat kan hier. Dankjewel alvast!)

Ik lees al een hele poos de nieuwsbrief van Elja

Ik lees al een hele poos de nieuwsbrief van Elja. Elke (ja elke!!) vrijdag in mijn inbox.

Het is alsof een goeie collega je wekelijks even bijpraat bij t koffie-apparaat. Geen geneuzel maar precies dat wat er speelt in de wereld van online marketing. Gul deelt ze haar kennis en deelt ze haar, voor mij leerzame, leerproces.

Elja’s nieuwsbrief is 1 van de weinige nieuwsbrieven die ik altijd lees.

Maaike van Kempen
De Podiumbouwer

Ik heb een workshop gehad

Ik heb een workshop gehad van je bij de Amnesty Webmasterdag en was onder de indruk van je presentatie, vooral van hoe goed je je had voorbereid en de workshop op maat superrelevant had gemaakt! En ook je vermogen om heel snel te schakelen naar het niveau van de groep, maar toch voor iedereen inspirerend te zijn! (Een beetje laat maar toch) Bedankt!!

Saskia

Elja Daae is de koningin van de blogosphere in NL.

Elja Daae is de koningin van de blogosphere in NL.
Geen tegenprestaties.
Geen listige marketingtrucs.
Geen webinars met valse voorwendselen.
Gewoon echt goeie content. Uit de losse pols.
Marketing, maar ook beschouwingen van het alledaagse.
Ze ontdekt nieuwe ontwikkelingen,
Neemt je mee.
Niet nadenken, gewoon doen.
Loopt het anders dan verwacht? Leer en ga door!
Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en nodigt uit je
eigen grenzen te verleggen. Bloggen, ondernemen,
marketing. Het is gewoon werken, maar dat wil niet
zeggen dat het niet leuk hoeft te zijn. Zodoende:
Elja Daae is de koningin van de blogosphere in NL.

Mark Vroonland
Happy Hara

Mijn eerste E-book is af

Mijn eerste E-book is af door de heldere tips uit een blog van Elja. Door de nieuwsbrieven en E-books kreeg ik echt zin om aan de slag te gaan.

Suzanne
Arbeidsrechtnieuws.nl / Advocaten in de Praktijk

Onlangs heb ik Elja ingeschakeld

Onlangs heb ik Elja ingeschakeld om een frisse blik te werpen op de online marketing en van mijn webbureau. Ik ben daarin geen deskundige. Natuurlijk kom je met logisch verstand en wat Googlen een eind maar
1. je kunt zelf geen neutrale blik werpen op je eigen onderneming zolang je er zelf middenin zit
2. kan zijn dat je communicatieve vaardigheden prima zijn maar dat wil nog niet zeggen dat je je diensten goed kunt presenteren voor potentiële klanten die (nog) niet vertrouwd zijn met je vakgebied
3. het is erg fijn om het grotere geheel en de verbanden qua marketing periodiek tegen het licht te houden en te verbeteren.

Ik heb erg zinvolle adviezen gekregen waar ik een tijd mee vooruit kan. Je merkt dat Elja haar vak leuk vindt, ze moeite doet (met succes) om zich te verplaatsen in jouw business en duidelijk de punten kan aanwijzen die kunnen worden verbeterd.

Petra Blankwaard
Indigo Webstudio

Ik ken Elja niet.Maar… ik

Ik ken Elja niet.
Maar… ik lees met veel plezier haar nieuwsbrief en blogs.
Hierdoor ‘ken’ ik Elja natuurlijk wel een beetje, maar we hebben elkaar nog nooit ‘echt’ gesproken. We kennen elkaar van Twitter.
Haar blogs en nieuwsbrief raad ik je van harte aan.
Ze zijn persoonlijk, grappig én heel leerzaam.

Extra speciaal vind ik: Elja deelt al haar kennis en vraagt er niets voor terug.

Karin Verheij
Karin Verheij Loopbaancoaching

“Gratis ebook vol ondernemersinspiratie”Vooral omdat

“Gratis ebook vol ondernemersinspiratie”

Vooral omdat je regelmatig Gary erbij haalt 🙂 Geweldige inspirator die man. Wat hij ooit eens aangaf dat hij het geweldig vind dat zijn naam af en toe verkeerd geschreven wordt. Vaynerchuck, i.p.v. Vaynerchuk. (hint-hint) haha. Verder mooi en waardevol vol informatie geschreven document!

Mervin Willemsz.

Mervin
www.mpwebservices.nl

Elja is een ontzettend enthousiaste

Elja is een ontzettend enthousiaste dame met een bak aan kennis en ervaring op gebied van Marketing en social media. Ze blijft houdt wat er in de markt gebeurd bij zodat ze up to date kan adviseren. Dat doet ze op een losse en laagdrempelige manier. Een aanrader om haar in te zetten als je advies nodig hebt!

Caro Buiskool
BeeldBuis Grafische Vormgeving

TVVL

Elja heeft al 3x een leuke, interessante workshop gegeven voor het netwerk van TVVL. Samen hebben we besproken wat de doelgroep is en vervolgens heeft Elja een passende workshop verzorgd, die zowel voor mensen die nog weinig van (in ons geval) LinkedIn afwisten en mensen die er al iets meer over wisten. Ontzettend bedankt voor de leerzame workshop!

Mylenne
TVVL

Twee keer met veel plezier

Twee keer met veel plezier samengewerkt met Elja. In workshops aan de grote groep Facebookbeheerders van onze zorgorganisatie gaf zij inspirerende tips en een op maat gemaakte video-workshop. Communicatie met Elja verliep erg prettig. Ik kan het werken met Elja dan ook zeker aanraden!

Renate
Amstelring